• 3% sleva u platby převodem
Podstawka stojak uchwyt Baseus Biaxial na telefon (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Držák telefonu Baseus Biaxial (šedý)

505 Kč (s DPH) 417 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Biaxiální stojan na telefon Baseus

Rozlučte se s vedlejšími účinky dlouhého držení telefonu! Stojánek na telefon je vyroben výhradně z kovu s otočnými klouby, takže si při používání smartphonu můžete libovolně nastavit výšku a úhel pohledu. Stojan je navíc kompatibilní se všemi modely telefonů s maximální úhlopříčkou 7". Díky malým rozměrům si ji ve složeném stavu můžete vzít kamkoli s sebou.


Přizpůsobte ji svým potřebám

Díky nastavitelné výšce a pozorovacímu úhlu můžete stojan snadno přizpůsobit svým potřebám. Budete si moci prohlížet oblíbené webové stránky, přijímat videohovory nebo sledovat televizní seriály, aniž byste si namáhali ruce nebo krk.


Bezpečné pro vaše zařízení

Nemusíte se bát, že vám smartphone vyklouzne ze stojánku! Stojánek Biaxial je protiskluzový a díky silikonu drží telefon stabilně. Kromě toho zabraňuje poškrábání hardwaru. Navíc můžete zařízení snadno připojit k nabíjení, aniž byste jej museli vyjmout ze stojanu!


Kompaktní velikost

Díky malým rozměrům stojanu ve složeném stavu se snadno vejde do tašky nebo batohu. Můžete si ho vzít kamkoli s sebou a pohodlně používat zařízení bez použití rukou. Kromě toho je kompatibilní se všemi modely mobilních telefonů s maximální úhlopříčkou 7".


Specifikace:

Název značky BASEUS
Model Biaxiální
Typ držák na stůl
Materiál Slitina hliníku
Barva Grey
Proces CNC
Aplikace Pro telefony s úhlopříčkou menší než 7 palců
Velikost 90 x 100 x 34 mm
Hmotnost 197g
036431
79 ks
6932172615185

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product