• 3% sleva u platby převodem
Składana podstawka na telefon Dudao F14 (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skládací stojánek na telefon Dudao F14 (šedý)

114 Kč (s DPH) 94 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Skládací stojan na telefon

Udělejte si v telefonu pohodlí! Stojan na telefon Dudao umožňuje pohodlně nastavit úhel pohledu a poskytuje stabilní polohu pro váš smartphone. Díky své kompaktní a lehké konstrukci je vhodný téměř všude s vámi. Promyšlená konstrukce zajišťuje bezpečnost používání.


Rozlučte se s nepohodlím

Při sledování filmu nebo seriálu už nemusíte držet telefon neustále v ruce. Umístěte svůj smartphone na stojan Dudao! Je ideální na vaření, videochat, učení na dálku nebo práci. Můžete si také libovolně nastavit pozorovací úhel podle svých potřeb.


Spolehlivá ochrana

Nemusíte se bát, že by vám smartphone vyklouzl ze stojánku! Model F14 je vybaven protiskluzovými prvky, které udržují stabilitu zařízení. Zabraňují také poškrábání telefonu. Pečlivě promyšlená konstrukce dokonale odvádí teplo, takže se nemusíte obávat přehřátí telefonu.


Mějte ji vždy po ruce

Díky nízké hmotnosti a malým rozměrům lze stojan ve složeném stavu snadno uložit do malé tašky nebo batohu. Můžete si ho vzít kamkoli s sebou a užívat si bezkonkurenční pohodlí při používání smartphonu.


Specifikace:

Výrobce Dudao
Model F14
Barva Grey
Hmotnost 125 g
Rozměry 112 x 94 x 48 mm
Materiál Železo + silikon
039498
43 ks
6973687244729

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product