• 3% sleva u platby převodem
Obrotowa podstawka na telefon Dudao F15 (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Otočný stojan na telefon Dudao F15 (černý)

204 Kč (s DPH) 169 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Otočná kolébka pro telefon

Vytvářejte velkolepé záběry bez omezení. Otočná kolébka telefonu nabízí sledování obličeje a objektů a lze ji používat různými způsoby - od živého vysílání ze sociálních médií až po online konference. Otáčí se o 360 stupňů a umožňuje nastavit úhel. Pečlivě promyšlená konstrukce zajišťuje stabilitu.


Sledování obličeje a objektu

Stojan je vybaven inteligentním sledováním objektu, které umožňuje kameře automaticky sledovat cílový objekt. Má také funkci rozpoznávání a sledování obličeje, která umožňuje stojanu sledovat váš obličej, i když se pohybujete.


Stabilní záběry za všech podmínek

Stativová základna zaručuje spolehlivou stabilitu a je odolná vůči všem otřesům. Umístěte stativ na rovný povrch, připevněte k němu telefon a pořizujte úžasné snímky téměř za jakýchkoli podmínek. Produkt navíc umožňuje automatické fotografování - stačí jen cvaknout!


Používejte ji podle svých představ

F15 se otáčí o 360°, takže máte jistotu, že jste vždy na dosah. Můžete také nastavit úhel sklonu 37° nahoru i dolů. Chcete si ji ještě více přizpůsobit svým potřebám? Vyberte si mezi horizontálním a vertikálním režimem.


Mnoho aplikací

Otočný stojan je ideální pro různé situace. Můžete ji používat k nahrávání videí pro sociální média - je kompatibilní s většinou oblíbených platforem sociálních médií. Hodí se také pro videokonference v práci nebo pro živé vysílání. Vaše možnosti jsou neomezené!


Specifikace:

Výrobce Dudao
Model F15
Barva Černá
Verze Bluetooth 5.0
Rozměry 95 x 95 x 195 mm
Materiál ABS + silikon + kov
039484
30 ks
6973687241599

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product