• 3% sleva u platby převodem
Stojak teleskopowy Joyroom JR-ZS203 na telefon/tablet (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Teleskopický stojan Joyroom JR-ZS203 pro telefon/tablet (bílý)

208 Kč (s DPH) 172 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Teleskopický stojan Joyroom JR-ZS203 pro telefon/tablet (bílý)

Užijte si pohodlí při sledování filmů a televizních pořadů. Teleskopický stojan Joyroom JR-ZS203 je široce kompatibilní s různými modely smartphonů a tabletů. Výrobek má nastavitelnou výšku od 189 do 260 mm, umožňuje nastavit úhel sklonu a díky důmyslné konstrukci můžete během používání stojanu také připojit zařízení k nabíjení. Dejte sbohem přetrvávajícím bolestem krku a zápěstí a dosáhněte pohodlí svých snů!


Pro vaše pohodlí

Ulevte svému zápěstí. Teleskopický stojan Joyroom vám umožní pohodlně sledovat oblíbené filmy a televizní pořady a rozloučit se s nepohodlím v oblasti krku. Výrobek je kompatibilní s různými modely chytrých telefonů a tabletů a umožňuje umístit zařízení ve svislé i vodorovné poloze.


Nastavitelný

Díky možnosti nastavení výšky stojanu Joyroom v rozmezí 189 až 260 mm můžete výrobek snadno přizpůsobit svým potřebám. Kromě toho můžete nastavit úhel sklonu. Zapomeňte na nepohodlné ohýbání krku!


Propracovaný design

Už se nemusíte obávat, že úroveň nabití baterie vašeho zařízení bude příliš nízká, když je film plně nabitý. Stojan Joyroom byl navržen s důrazem na detail. Díky tomu můžete své zařízení volně nabíjet, i když jej právě používáte. Díky silikonové protiskluzové podložce je navíc výrobek mimořádně stabilní.


Specifikace: Vnitřní část je opatřena speciální vrstvou, která je vhodná pro použití v domácnosti:

Výrobce: Joyroom, s. r. o: Výrobce: Joyroom
Model: JR-ZS203
Materiál ABS + silikon + hliníková slitina
Rozměry před rozložením 189 x 105 x 105 mm
Rozměry po rozložení 260 x 105 x 105 mm
Hmotnost 257 g
Barva Bílá
045056
59 ks
6941237153142

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product