• 3% sleva u platby převodem
Uchwyt Freewell Sherpa z migawką i funkcją Selfie Stick
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Freewell Sherpa Grip se spouští a selfie tyčí

1 650 Kč (s DPH) 1 364 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Freewell Sherpa Grip se spouští a selfie tyčí

Získejte maximální pohodlí při fotografování a nahrávání se svým chytrým telefonem! Držák Freewell Sherpa využívá k připojení k vašemu vybranému zařízení pokročilé rozhraní Bluetooth 5.2. V mžiku jej tak proměníte v praktickou selfie tyč! Je kompatibilní se všemi chytrými telefony a přídavné nástavce (studená patka a ¼ závitu) vám umožní připevnit různé příslušenství.

Freewell/FW-SH-GRIP/1

Mnoho možností

Nyní bude pořizování fotografií na dovolené ještě snazší. Rukojeť perfektně padne do ruky a poskytuje bezpečné uchopení. Zvýší také stabilitu vašeho chytrého telefonu při natáčení. Navíc jej můžete během chvilky proměnit v selfie tyč - praktické dálkové ovládání vám umožní pohodlně pořizovat snímky ze vzdálenosti až 10 m. K dispozici je také ¼ závitu a nástavec pro studenou nohu, které umožňují připevnit další příslušenství. Snadno tak připojíte stativ, mikrofon nebo světlo.

Freewell/FW-SH-GRIP/3

Lehká a kompaktní konstrukce

Držák Freewell Sherpa je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost proti mechanickému poškození. Můžete si být jisti, že vám bude dlouho dobře sloužit! Držák je velmi lehký a pohodlně se používá, takže si jej můžete snadno vzít s sebou, kamkoli budete chtít.

Freewell/FW-SH-GRIP/2

Výrobce: Freewell
Model Sherpa
Verze Bluetooth 5.2
Dosah Až 10 m
Kompatibilita Smartphony o šířce 68-86 mm
Maximální zatížení 350 g
Maximální tloušťka telefonu 11 mm
Maximální délka selfie tyče 143 cm
048110
122 ks
6972971860072

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product