• 3% sleva u platby převodem
Podstawka na telefon Remax, RM-C11
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stojan na telefon Remax, RM-C11

295 Kč (s DPH) 244 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Stojan na telefon Remax, RM-C11

Stojánek Remax RM-C11 je praktické příslušenství, které vám usnadní a usnadní používání telefonu, aniž byste jej museli držet v ruce. Umožňuje stabilně umístit smartphone na stůl, pracovní desku nebo jiný povrch a poskytuje pohodlí při sledování videí nebo používání aplikací. Stojánek je určen pro telefony a tablety, umožňuje pohodlné otáčení o 720° a poskytuje pevnou oporu, takže se nemusíte obávat pádu zařízení.

Remax/RM-C11/1

Pro vaše pohodlí

Držení telefonu v ruce může být z dlouhodobého hlediska únavné, takže pokud sledujete film nebo streamujete online, opřete zařízení o stojan a užívejte si plnou volnost pohybu. Stojan nabízí nastavitelný úhel sklonu, takže si jej můžete přizpůsobit svým potřebám. Podstavec nebrání výhledu na obrazovku a poskytuje snadný přístup k nabíjecímu portu, takže můžete zařízení používat i během nabíjení.

Remax/RM-C11/2

Úplná stabilizace

Výrobek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů. Je dobře vyvážený a nabízí 150mm panel, o který můžete své zařízení opřít. Protiskluzová úprava dále chrání vaše zařízení před pádem, takže se nemusíte obávat jeho poškození.

Remax/RM-C11/3
Výrobce: Remax
Model RM-C11
Materiál Slitina hliníku
Technologie Oxidace
047744
31 ks
6954851202790

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product