• 3% sleva u platby převodem
Uchwyt, stojak na telefon Omoton C4 (srebrny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Držák telefonu Omoton C4, stojan (stříbrný)

165 Kč (s DPH) 136 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Držák telefonu Omoton C4, stojan (stříbrný)

Chcete se postarat o své pohodlí při používání telefonu? Držák Omoton C4 jistě splní vaše očekávání! Toto příslušenství vám umožní volně používat telefon, aniž byste jej museli držet v ruce. Je nastavitelný v úhlu 270° a díky široké kompatibilitě do něj snadno umístíte různá zařízení.

Omoton/C4-Silver/2

Vhodné pro různé uživatele

Držák je nastavitelný v úhlu 270°, takže si můžete nastavit sklon podle svých potřeb a získat dokonalý úhel pohledu. Můžete se tak rozloučit s bolestmi zad a krku při používání smartphonu! Navíc můžete smartphone snadno umístit do polohy na výšku i na šířku.

Omoton/C4-Silver/5

Spolehlivá stabilita

Stojan je navržen pro maximální pohodlí. Díky jeho skládacímu provedení si jej můžete snadno vzít kamkoli s sebou a jeho pečlivě promyšlená konstrukce zajišťuje potřebnou stabilitu. Už se nemusíte bát, že se vám telefon při sledování videí nebo prohlížení sociálních sítí převrátí. Držák je také vybaven měkkými silikonovými podložkami, které chrání vaše zařízení před poškrábáním.

Omoton/C4-Silver/7
Výrobce: Omoton
Model C4
Barva Stříbrná
Rozměry 107 x 124 mm
049202
42 ks
6975969180176

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product