• 3% sleva u platby převodem
Skládací selfie tyč/stativ PU202 černá
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Skládací selfie tyč/stativ PU202 černá

167 Kč (s DPH) 138 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Skládací selfie tyč/stativ Puluz pro sportovní fotoaparáty PU202 černá

Hledáte osvědčenou a odolnou selfie tyč? Tato vychytávka od společnosti PULUZ je pro vás ideální! Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, bude vám sloužit velmi dlouho a poskytne vám bezkonkurenční komfort při používání. Navíc si můžete nastavit její délku, takže si její ovládání přizpůsobíte svým potřebám. Podívejte se, co s PULUZem získáte!

02Puluz/PU202/7

Promyšlený design

Selfie tyč PULUZ je vyrobena z vysoce kvalitního ABS, což zaručuje nejen estetický vzhled, ale také pevnost a stabilitu, které jsou při pořizování fotografií nebo videí klíčové. Díky třídílné konstrukci máte možnost nastavit délku od 20 cm do celých 63 cm, což vám umožní přizpůsobit zařízení různým potřebám. Montáž tyče je rychlá a pohodlná a můžete ji také přeměnit na stativ, čímž zvýšíte její funkčnost. Součástí balení je také šňůrka pro pohodlnější a bezpečnější uchopení. Podívejte se, co vám PULUZ nabízí!

02Puluz/PU202/6

Společník na každou cestu

Skládací selfie tyč PULUZ je dokonalým společníkem na každou cestu. Díky přenosnému provedení ji lze snadno uložit do kabelky nebo kapsy, takže ji budete mít vždy po ruce, když budete chtít zachytit nezapomenutelné okamžiky. Ale to není všechno! Tato multifunkční vychytávka nabízí tři funkce v jednom: nejenže dobře poslouží pro záznam dynamických sportovních záběrů z pevného úhlu, ale také jako univerzální držák pro pořizování fotografií a videí sportovní kamerou, kompaktním fotoaparátem nebo chytrým telefonem. Můžete jej také použít jako stativ, který zajistí stabilitu při pořizování záznamů. S námi se každý výlet stane skutečným dobrodružstvím plným dokonalých záběrů!

02Puluz/PU202/4

Součástí balení je

  • Skládací selfie tyč
  • Nohy stativu
  • Šňůrka na krk
Výrobce PULUZ
Model PU202
Materiál ABS
Délky 20 cm, 58 cm, 63 cm
055430
18 ks
5905316148635

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product