• 3% sleva u platby převodem
Opaska na szyję Sunnylife z magnetycznym mocowaniem do kamer sportowych (ZJ554)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Magnetický nákrčník Sunnylife pro sportovní kamery (ZJ554)

222 Kč (s DPH) 183 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sunnylife nákrčník s magnetickým uchycením pro sportovní kamery (ZJ554)

Usnadněte si nahrávání dechberoucích záběrů z první osoby. Nákrčník Sunnylife s magnetickým uchycením umožňuje bezpečné upevnění kamery a je velmi pohodlný při používání. Příslušenství také umožňuje otáčet zařízením na něm připevněným o 360° a nastavit jeho sklon až o 180°. Vyznačuje se také širokou kompatibilitou a lehkou, kompaktní konstrukcí.

Sunnylife/ZJ554/2

Vysoce kvalitní magnety - mnoho možností

Držák je vybaven 8 magnety, takže dokáže zajistit potřebnou stabilitu fotoaparátu, který je na něm namontován. Nemusíte se bát, že zařízení spadne a rozbije se! Díky tomu všemu se výrobek dokonale hodí pro různé scénáře. Připevněte si kameru na oblečení a pořiďte skvělý záběr z první osoby nebo ji umístěte na kovový povrch dle vlastního výběru, například na ledničku.

Sunnylife/ZJ554/1

Různá nastavení

Experimentujte s různými úhly záznamu a vytvářejte originální záběry z neobvyklých perspektiv. Držák se otáčí o 360°, takže na něj připevněnou kameru můžete umístit jak horizontálně, tak vertikálně. Je také možné nastavit úhel natočení příslušenství až do 180°. Rozlučte se s omezeními a připravte se na spoustu zajímavých videozáznamů!

Sunnylife/ZJ554/7

Široká kompatibilita

Výrobek je kompatibilní s mnoha oblíbenými modely sportovních kamer. Snadno k němu připojíte například kameru DJI Osmo Action 3, DJI Action 2, ale i zařízení z různých řad GoPro, Insta360 One R nebo DJI Osmo Pocket. Připojit k němu můžete také svůj chytrý telefon - k tomu však budete potřebovat držák Sunnylife ZJ069 (prodává se samostatně).

Sunnylife/ZJ554/4

Pohodlné používání

Přizpůsobte si příslušenství svým potřebám. Délku nákrčníku si můžete libovolně nastavit v rozmezí 20-40 cm - nastavte si ji tak, aby vám vyhovovala. Výrobek je také mimořádně lehký a kompaktní. Snadno se vám vejde do ruky a velmi snadno se přenáší. Uložte jej do tašky, batohu nebo dokonce do kapsy, abyste jej měli vždy po ruce a nikdy nepromeškali příležitost pořídit fantastické záběry!

Sunnylife/ZJ554/6

Značka Sunnylife
Model ZJ554
Materiál Magnet + plast + polyesterové vlákno
Hmotnost Přibližně 73 g
Délka zápěstního řemínku 20-40 cm
046738
24 ks
5905316146754

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product