• 3% sleva u platby převodem
Desktop phone stand Joyroom JR-ZS371(white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stolní stojan na telefon Joyroom JR-ZS371(bílý)

145 Kč (s DPH) 120 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Teleskopický stojan na telefon Joyroom JR-ZS371 (černý).

JR-ZS371 je teleskopický stojan, jehož výšku si můžete nastavit podle potřeby - 103 mm je maximální délka, na kterou se noha stojanu může vysunout. Rozměry obou rovin stojánku jsou 113 x 70 mm - ve složeném stavu má stojánek tloušťku 27 mm. Uvnitř jeho základny se nachází kovová deska, která zajišťuje stabilitu zařízení. Díky sklopné polici můžete do stojanu umístit například telefon nebo konzoli, ale můžete o něj opřít i větší zařízení, například tablet.

Joyroom/JR-ZS371-White/1

Nastavitelná výška

Stojan JR-ZS371 nabízí neomezené nastavení výšky, a to až do úctyhodných 103 mm. To znamená, že stojan můžete nastavit tak, aby vyhovoval různým zařízením a situacím - od sledování filmů až po videokonference.

Joyroom/JR-ZS371-White/3

Stabilita

Díky robustní kovové desce v základně stojanu si můžete být jisti stabilitou svého zařízení. Ať už na něj položíte telefon, tablet nebo něco většího, stojan JR-ZS371 jej bezpečně udrží na místě.

Joyroom/JR-ZS371-White/5

Rozšiřitelná polička

Stojan je vybaven praktickou rozkládací policí. Je ideální, pokud potřebujete prostor pro další příslušenství, jako jsou sluchátka, nabíječky nebo malé notebooky. Využijte ji k udržení pořádku na svém pracovním stole.

Joyroom/JR-ZS371-White/6

Shodná zařízení

Tento stojan je univerzální a kompatibilní. Můžete jej použít pro zařízení o velikosti od 4 do 12,9 palce. To znamená, že se hodí pro většinu chytrých telefonů, tabletů a dalších přístrojů, které vlastníte.

Joyroom/JR-ZS371-White/7

Pevná konstrukce

Společnost Joyroom, která je známá svým odolným a praktickým příslušenstvím, nabízí také stojan JR-ZS371. Stojánek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů PC ABS, je lehký a zároveň odolný pro dlouhodobé používání.

Joyroom/JR-ZS371-White/2

Obsah sady

  • Stojan
Značka Joyroom
Model JR-ZS371
Barva Bílá
Materiál PC ABS
Hmotnost 195g
Rozměry základny stojanu 113 x 70 x 27 mm
Výška rozloženého stojanu 103 mm max.
Vhodné pro zařízení 4-12,9 palce
053674
34 ks
6956116788285

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product