• 3% sleva u platby převodem
Síťový adaptér Orico USB 3.0 na RJ45 (černý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Síťový adaptér Orico USB 3.0 na RJ45 (černý)

324 Kč (s DPH) 268 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Síťový adaptér USB 3.0 na RJ45 Orico UTK-U3-BK-BP

Používejte vysokorychlostní internet kdekoli chcete. Síťový adaptér Orico USB 3.0 na RJ45 podporuje přenosové rychlosti až 1000 Mb/s a poskytuje stabilní připojení. Je lehký a kompaktní, takže jej můžete mít vždy po ruce. Zařízení se vyznačuje také širokou kompatibilitou. Můžete jej úspěšně používat i ke sledování filmů a hraní her. Adaptér je navíc vybaven praktickým LED indikátorem.

9.jpg

Získejte pohodlný přístup k vysokorychlostnímu internetu

Rozlučte se s problémy s připojením. Adaptér podporuje rychlosti 10M-1000Mb/s a je zpětně kompatibilní. Při jeho použití si můžete užívat rychlý a stabilní přenos. Používání internetu nebylo nikdy pohodlnější!

3.jpg

Sledujte filmy, hrajte hry, učte se a pracujte

Díky spolehlivému výkonu adaptéru jej můžete úspěšně používat v mnoha různých situacích. Skvěle poslouží nejen při práci nebo studiu, ale také například při sledování filmů, kdy vám poskytne rychlé načítání a plynulé přehrávání snímků ve vynikající kvalitě. Na Nintendu Switch můžete také hrát hry v televizním režimu, aniž byste se museli obávat zpoždění. (poznámka: Switch podporuje pouze gigabitové síťové karty)

4.jpg

Zapomeňte na problémy s kompatibilitou

Adaptér se vyznačuje univerzální kompatibilitou. Můžete jej snadno připojit k většině zařízení vybavených porty USB-A. Adaptér dokonale funguje s notebooky a počítači od výrobců, jako jsou Apple, Lenovo a ASUS. Je kompatibilní s operačními systémy Windows, Mac OS a Linux a díky systému Plug&Play nevyžaduje instalaci dalších ovladačů - jeho provoz je tedy báječně jednoduchý.

2.jpg

Můžete jej mít vždy po ruce

S přenosným adaptérem si můžete zajistit vysokorychlostní přístup k internetu téměř kdykoli a kdekoli. Zařízení je lehké a kompaktní - jeho rozměry jsou pouze 16x71,6x27 mm. Jeho integrovaná konstrukce se 7,5 cm dlouhým kabelem usnadňuje bezpečnou přepravu. Adaptér stačí vložit do kabelky nebo batohu a vzít si ho s sebou, kamkoli potřebujete!

6.jpg
Značka Orico
Model UTK-U3-BK-BP
Materiál ABS
Barva Černá
Výstup RJ45
Vstup USB 3.0 typ A
Rychlost Až 1Gbps
Rozměry 16x71,6x27 mm
Napájení Přímé napájení z USB
Datový kabel 7,5cm integrovaný datový kabel
027623
27 ks
6936761804790

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product