• 3% sleva u platby převodem
Síťový adaptér Baseus Lite Series USB-C na RJ45 (bílý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Síťový adaptér USB-C na RJ45 řady Baseus Lite (bílý)

290 Kč (s DPH) 240 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Síťový adaptér USB-C na RJ45 řady Baseus Lite (bílý)

Zajistěte si stabilní přístup k síti a pořiďte si síťový adaptér Baseus Lite Series USB-C na RJ45. Adaptér přenáší data rychlostí až 1 000 MB/s a díky široké kompatibilitě jej můžete připojit k zařízením s nejoblíbenějšími operačními systémy. Výkonný čip zajišťuje stabilitu, nízkou latenci a rychlou odezvu. Adaptér je mimořádně odolný a praktický, navíc má ochranu proti přehřátí.

Stabilní síťové připojení

Připojte síťový adaptér Baseus Lite USB-C Series k RJ45 a získejte stabilní přístup k síti. Vysoce výkonný čip se promítá do spolehlivého připojení a nízké latence, navíc funkce plug & play umožňuje okamžité připojení a šetří čas. Adaptér je také vybaven světelným indikátorem, který vás informuje o tom, že zařízení funguje.

Vysokorychlostní přenos dat

Adaptér disponuje rychlostí až 1 000 MB/s, což uživateli umožňuje rychlý přenos dat a vysoký komfort při používání internetu. Můžete tak hrát své oblíbené hry, stahovat velké soubory a sledovat filmy - to vše rychle, plynule a bez zpoždění.

Přizpůsobeno vašemu hardwaru

Konektor USB-C zajišťuje širokou kompatibilitu produktů, takže adaptér můžete připojit k notebooku nebo tabletu. Navíc se nemusíte obávat o kompatibilitu s operačním systémem, na kterém pracujete. Adaptér funguje s operačními systémy Windows, Mac OS, Linux nebo Vista.

Šikovný a pohodlný

Adaptér je lehký a přenosný, takže jej můžete uložit do tašky nebo batohu a snadno jej vzít kamkoli s sebou. Adaptér je vyroben z hliníkové slitiny, dokonale odvádí teplo a nezahřívá se, a díky kontrolce můžete zkontrolovat, zda vše funguje, jak má.

Značka Baseus
Model WKQX000302
Přístup USB-C
Výstup RJ45
Materiál ABS + PC
Hmotnost 23 g
Provozní napětí 5 V
Provozní proud < 150 mA
Provozní teplota 0 ~ 55 °C
Rychlost přenosu Až 1000 MB/s
Barva Bílá
033805
51 ks
6932172606121

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product