• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki TWS QCY T5 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sluchátka TWS QCY T5 (černá)

471 Kč (s DPH) 389 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Profesionální sluchátka Bluetooth

Vysoce kvalitní a úžasně znějící sluchátka T5 od společnosti QCY poskytují stabilní připojení k mobilnímu zařízení pomocí technologie Bluetooth 5.0. V herním režimu je latence snížena na 65 ms a odolná baterie poskytuje až pět hodin nepřetržitého používání bez nabíjení. Ergonomický design a režim určený speciálně pro hráče je odlišuje od ostatních náhlavních souprav Bluetooth tohoto typu..





Připojení Bluetooth 5.0

Díky nejnovější technologii Bluetooth 5.0 spotřebovávají sluchátka T5 výrazně méně energie a zároveň nabízejí stabilní připojení. Herní režim poskytuje ještě vyšší výkon a díky dotykovým spínačům na sluchátkách je můžete ovládat bez omezení..






Minimální zpoždění

Herní režim má minimální latenci 65 ms, což je třikrát méně než u předchozí generace náhlavní soupravy. Když tento režim zapnete, budete mít k dispozici okamžitou odezvu se systémy iOS a Android..




Používejte podle vlastního uvážení

Obě sluchátka mohou pracovat nezávisle, takže se můžete snadno rozhodnout, zda chcete používat obě sluchátka, nebo jen jedno..





Jednoduché porba

Sluchátka jednoduše vytáhněte z pouzdra a připojte je k mobilnímu zařízení. Po vložení do pouzdra se automaticky odpojí od zařízení. Pouze poprvé musíte sluchátka spárovat se smartphonem ručně v telefonu..





Skvělý zvuk

Sluchátka poskytují vysoce kvalitní zvuk a skvělý zvuk. Díky 6mm měničům, HD stereu a izolaci vnějšího hluku si můžete vychutnat úžasný zvuk. Technologie DSP umožňuje telefonovat v nejvyšší kvalitě..





Odolné

Sluchátka vydrží 5 hodin nepřetržitého poslechu a dalších 20 hodin je uloženo v baterii pouzdra s kapacitou 380 mAh. Užívejte si svou oblíbenou hudbu, ať jste kdekoli, bez starostí o nabíjení..





Pečlivě promyšlený design

Sluchátka váží pouhých 4,3 gramu, takže můžete zapomenout na to, že je máte v uších. Jejich promyšlený design a ergonomický tvar zajišťují naprosté pohodlí při používání..





Dotykové ovládání

Díky vestavěnému dotykovému panelu se výrazně zmenšily rozměry a hmotnost sluchátek a můžete je pohodlně ovládat dotykem..





Hlasové ovládání

Sluchátka jsou kompatibilní s hlasovými asistenty, takže je můžete ovládat hlasem. Stačí vyslovit příkaz a budou fungovat přesně tak, jak potřebujete..





Ochrana IPX4

Díky špičkovým nano materiálům mají sluchátka ochranu IPX4. Nyní se již nemusíte obávat deště a potu při svých oblíbených aktivitách.




Zahrnuje


Sluchátka T5
Nabíjecí pouzdro
Gumová sluchátka do uší
Nabíjecí kabel




Specifikace

Verze Bluetooth V5.0
Profily Bluetooth HFP, A2DP, HSP, AVRCP, AAC, SBC
Doba nabíjení cca 2 hodiny
Pohotovostní doba Přibližně 70 hodin
Provozní doba Přibližně 4-5 hodin
Celková doba provozu až 25 hodin
Kapacita baterie sluchátek 40 mAh
Kapacita baterie pouzdra 380 mAh
Podpora Dotykový panel
Frekvence 20 - 20000 Hz
Hmotnost sluchátek 4,3 g
Vodotěsné IPX4
Rozsah 10 m
020519
864 ks
6957141406267

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product