• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki TWS Haylou Moripods (niebieskie)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TWS Haylou Moripods (modré)

681 Kč (s DPH) 563 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátová sluchátka Bluetooth Haylou MoriPods

Posuňte svůj hudební zážitek na vyšší úroveň. Bezdrátová sluchátka Haylou MoriPods jsou vybavena 12mm měniči pro nejvyšší kvalitu zvuku. Připojení Bluetooth 5.2 zajišťuje rychlý a stabilní přenos signálu a odolná baterie umožňuje poslouchat hudbu až 6 hodin na jedno nabití. Produkt podporuje adaptivní kodek aptX a díky redukci šumu CVC můžete volně telefonovat téměř kdekoli.

Znovu objevte kouzlo hudby

S Haylou objevíte dosud neslyšené detaily svých oblíbených skladeb. 12 mm velké měniče poskytují křišťálově čistý a fantasticky vyvážený stereofonní zvuk. Sluchátka vás překvapí dokonale zvýrazněnými basy a čistými, uším lahodícími výškami. Podívejte se, jak může být kouzlo hudby ještě silnější!

Spolehlivé připojení Bluetooth 5.2

Rozlučte se s problémy s připojením. Čip Qualcomm QCC3040 a připojení Bluetooth 5.2 nové generace zajišťují stabilní přenos s dosahem až 10 m a mnohem rychlejší párování. Umožňují také pohodlné přepínání mezi mono a stereofonním režimem. Každé sluchátko se připojuje k vybranému zařízení zvlášť, takže je můžete používat v různých konfiguracích a dokonce sdílet hudbu s kamarádem! Bluetooth 5.2 také zajišťuje širokou kompatibilitu se sluchátky Haylou MoriPods.

Extrémně nízká latence pro dynamické hry

Tím překvapení nekončí! Sluchátka Haylou MoriPods podporují adaptivní kodek aptX nové generace, který umožňuje rychlý, stabilní a bezeztrátový přenos signálu a vynikající kvalitu zvuku Hi-Fi. Zajišťuje také extrémně nízkou latenci, takže můžete hrát své oblíbené hry bez přerušení. Dokonalá synchronizace obrazu a zvuku zajistí, že se nenecháte zaskočit, předvídáte tahy soupeřů a získáte další vítězství!

Potlačení hluku - telefonujte, ať jste kdekoli

Se sluchátky MoriPods můžete nejen poslouchat hudbu, ale také telefonovat, a to i na velmi hlučných místech. 2směrné mikrofony dokonale zachytí váš hlas a technologie potlačení šumu CVC 8.0 eliminuje zbytečný okolní hluk, takže můžete svobodně komunikovat. Kancelář, nákupní centrum, přeplněný autobus - ať jste kdekoli, můžete s Haylou telefonovat, kdykoli se vám zachce!

Pohodlné dotykové ovládání

Chcete změnit přehrávanou skladbu nebo aktivovat hlasového asistenta, ale nemáte po ruce telefon? Nepotřebujete telefon ani hlasitý odposlech.Problémy! Sluchátka Haylou MoriPods mají vestavěné snadno použitelné dotykové plošky, které umožňují rychlý a pohodlný přístup k řadě užitečných funkcí, včetně přijímání a odmítání příchozích hovorů, pozastavení nebo obnovení přehrávání, přepínání skladeb a používání inteligentního asistenta.

Poslouchejte hudbu celé hodiny

Sluchátka Haylou MoriPods jsou vybavena vylepšeným čipem s neuvěřitelně nízkou spotřebou energie a výkonnou lithium-polymerovou baterií. Na plné nabití tak můžete přehrávat hudbu až 6 hodin! Praktické nabíjecí pouzdro, které je součástí balení, umožňuje prodloužit tuto dobu až na 24 hodin. Své oblíbené skladby tak můžete bez obav poslouchat doma, v práci nebo ve vlaku - MoriPods vás nezklamou ani v nejhorší možné chvíli!

Navrženo pro různé potřeby uživatelů

Sluchátka MoriPods zaujmou stylovým a moderním designem. Jsou k dispozici v několika barvách - vyberte si tu nejlepší pro vás! Jsou také neuvěřitelně pohodlné. Díky ergonomickému designu perfektně padnou do uší a poskytují pohodlí, o kterém jste vždy snili. Každý z nich váží pouhých 3,9 g - ani neucítíte, že je máte na sobě. Vodotěsnost IPX4 znamená, že se nebojí kapek deště ani potu, takže si je můžete bez obav vzít na procházku nebo na trénink.

Specifikace

Výrobce Haylou
Název MoriPods
Barva Modrá
Verze Bluetooth 5.2
Nabíjecí port USB-C
Rozsah přenosu Až 10 m (volný prostor, bez překážek)
Provozní doba Až 24 h (s nabíjecím pouzdrem)
Doba přehrávání Až 6 h
Čas telefonního hovoru Až 5 h
Doba nabíjení pouzdra Přibližně 2 h
Kapacita baterie sluchátek 35 mAh (jedno sluchátko)
Kapacita baterie pouzdra 310 mAh
Podporované protokoly SBC, AAC, A2DP, HFP, aptX Adaptive, AVRCP, HSP

028408
97 ks
6971664930986

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product