• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki gamingowe Edifier HECATE G5BT (niebieskie)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herní náhlavní souprava Edifier HECATE G5BT (modrá)

2 313 Kč (s DPH) 1 912 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Herní náhlavní souprava Edifier HECATE G5BT

Ponořte se do hry a vytvořte ve své herní zóně jedinečnou atmosféru. Herní sluchátka Edifier G5BT nabízejí vysoce kvalitní zvuk a zvukový efekt H+, který vás vtáhne do hry, o níž jste vždy snili. Výsuvný mikrofon vám umožní pohodlně komunikovat s ostatními hráči a odolná baterie zajistí výdrž až 36 hodin. Sluchátka můžete připojit kabelem nebo přes Bluetooth. Magnetické kočičí uši a podsvícení RGB jsou další ozdobou.

Neuvěřitelně stylové

Sluchátka G5BT jsou dokonalou kombinací funkčnosti a stylu. Najdete zde silikonové uši pro kočky, které jsou příjemné na dotek a které se snadno instalují nebo odstraňují díky zabudovaným magnetům. Za zmínku stojí také dynamické podsvícení RGB, které si můžete přizpůsobit podle svých představ výběrem z 8 dostupných režimů. Monochromatické světlo, pulzující světlo nebo snad vícebarevný gradient? Po připojení kočičích uší ke sluchátkům se navíc automaticky zapne podsvícení.

2 možnosti připojení

Sluchátka můžete připojit dvěma způsoby. Pokud se nechcete starat o úroveň nabití baterie a chcete zvuk s vysokým rozlišením, použijte přiložený 3,5mm audiokabel. Oceňujete téměř neomezenou svobodu a dáváte přednost bezdrátovým řešením? Připojte se k vybranému zařízení pomocí spolehlivého rozhraní Bluetooth 5.2 pro rychlý a stabilní přenos s extrémně nízkou latencí.

Vytvořeno pro hraní her

Užijte si dynamickou hru a ukažte soupeřům, kdo je tady pánem. Bluetooth 5.2 s herním čipem PixArt vám umožní využívat neuvěřitelně nízkou latenci přibližně 45 ms. Dokonalá synchronizace obrazu a zvuku vás udrží v obraze! K dispozici je také speciální efekt H+, který zvýrazňuje zvuk kroků a výstřelů, takže můžete snadno lokalizovat protivníka a vyslat na něj přesný projektil.

Vysoká kvalita zvuku

Sluchátka Edifier G5BT jsou ideální nejen pro hraní her, ale také pro poslech hudby. Dokážou poskytovat fantastickou kvalitu zvuku ve vysokém rozlišení 24 bitů/96 kHz, což potvrzuje certifikace Hi-Res Audio. Jsou také vybaveny 40mm měniči s kompozitními membránami. Díky křišťálově čistému zvuku a bohatým detailům si budete ve svém pokoji připadat téměř jako na koncertě!

Komfort snů

Hrajte tak dlouho, jak chcete, a nedělejte si starosti s nepohodlím. Měkké náušníky sluchátek jsou vyrobeny z materiálů příjemných na dotek a prodyšných. Netlačí nepříjemně na uši a poskytují jedinečné pohodlí i při dlouhodobém hraní. Nastavitelná čelenka umožňuje, aby se sluchátka G5BT lépe přizpůsobila vašim potřebám, a skládací konstrukce usnadňuje jejich přepravu a skladování. Sluchátka mají také několik tlačítek, která usnadňují jejich používání.

Překvapivě dlouhá pracovní doba

Co ještě dělá G5BT tak dobrým pro dlouhodobé hraní? Dlouhá doba provozu! Díky odolné baterii s kapacitou 800 mAh vydrží plně nabitá náhlavní souprava až 20 hodin se zapnutým podsvícením RGB a až 36 hodin, pokud ji vypnete. Dlouhá hra nebo dlouhá cesta? Nemusíte se bát, že se baterie vybije příliš rychle a nebudete moci poslouchat své oblíbené skladby!

Mikrofon s potlačením šumu ENC

Zapomeňte na problémy s komunikací při hraní. Sluchátka G5BT jsou vybavena duálním mikrofonem, který dokonale snímá váš hlas. Jsou také vybavena technologií potlačení hluku ENC, která účinně odfiltruje až 90 % okolního hluku. To vše zajišťuje, že vás ostatní hráči bez problémů uslyší. Mikrofon má také výsuvnou konstrukci. Když ji nepotřebujete, jednoduše ji zasuňte na místo, aby nepřekážela.

Zahrnuto

  • Sluchátka
  • Kočičí uši
  • Nabíjecí kabel
  • Audio kabel
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Edifier
Model HECATE G5BT
Barva Modrá
Připojení 3,5 mm audio kabel, Bluetooth
Verze Bluetooth 5.2
Profily Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Rozsah Až 10 m
Provozní doba Až 20 h (zapnuté podsvícení) / až 36 h (vypnuté podsvícení)
Kapacita baterie 800 mAh
Nabíjecí port USB-C
Doba nabíjení Přibližně 2 h
Vstup 5 V - 650 mA
Frekvenční odezva 20 Hz - 40 kHz
Impedance 32Ω
Citlivost 100 dB
Senzor 40 mm
Zvukové kodeky SBC
Směrovost mikrofonu Všesměrové
Citlivost mikrofonu -38 dB ±1 dB
Rozměry 181 x 206 x 94,72 mm
Hmotnost 350 g

035875
205 ks
6923520244294

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product