• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki TWS QCY T20 (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sluchátka TWS QCY T20 (bílá)

588 Kč (s DPH) 486 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sluchátka TWS QCY T20 (bílá)

Hledáte kompaktní sluchátka, která poskytují vysoce kvalitní zvuk a zároveň se pohodlně používají? Sluchátka TWS QCY T20 splní vaše očekávání. Jsou lehká a velmi kompaktní a díky 13mm měničům zaručují vynikající kvalitu zvuku. Bluetooth 5.3 zajišťuje stabilní připojení s dosahem 10 m a redukce šumu ENC usnadňuje komunikaci s ostatními. Nechybí ani praktické dotykové panely, voděodolnost IPX4 a dlouhá provozní doba 14,5 hodiny.

Skvělý zvuk

TWS QCY T20 je ideální volbou pro ty, kteří ocení vysokou kvalitu zvuku a chtějí znovu objevit své oblíbené skladby. 13mm měniče zajišťují, že T20 poskytuje dokonale vyvážený, křišťálově čistý zvuk s bohatými detaily. Můžete si tak vychutnat vysoce kvalitní zvuk a slyšet detaily, které byly dříve nepostřehnutelné.

Zapomeňte na hluk

Často telefonujete? Sluchátka TWS QCY T20 vám s tím pomohou. Jsou vybaveny citlivými mikrofony a přesně zaznamenávají váš hlas, což usnadňuje komunikaci s ostatními. Využívá také technologii ENC, takže můžete volně hovořit i na přeplněných místech, jako je autobusové nádraží nebo nákupní centrum.

Spolehlivé připojení

Rychlé a stabilní připojení s dosahem až 10 metrů je zásluhou technologie Bluetooth 5.3. Nejenže poskytuje spolehlivé bezdrátové připojení, ale také zaručuje nižší spotřebu energie a nízkou latenci 68 ms - dokonalou synchronizaci obrazu a zvuku pro pohodlnější hraní her a sledování filmů.

Výkonný zdroj energie

Už vás nebaví sluchátka, která je třeba příliš často dobíjet? Dobíjecí pouzdro TWS QCY T20 je vybaveno spolehlivou baterií s kapacitou 220 mAh, která zaručuje dlouhou výdrž. Jedno nabití vystačí na 5,5 hodiny přehrávání hudby, zatímco nabíjecí pouzdro tuto dobu prodlouží na 14,5 hodiny. V pohotovostním režimu vydrží T20 až 100 hodin. K obnovení napájení použijte přiložený kabel USB-C.

Praktické dotykové panely

Díky intuitivním dotykovým panelům můžete spravovat hudbu, aniž byste museli vytahovat smartphone. Správným počtem klepnutí můžete rychle a pohodlně pozastavit nebo obnovit přehrávání, aktivovat hlasového asistenta a přijmout příchozí hovor. Ovládání sluchátek nebylo nikdy jednodušší!

Dobře navržené stránky

QCY T20 jsou ideální sluchátka pro aktivní lidi a jsou vodotěsná na úrovni IXP4, takže pot ani kapky vody nehrozí. Můžete si je tedy vzít s sebou na trénink a poslouchat svou oblíbenou hudbu, ať jste kdekoli. Nemusíte se také obávat, že by se nízká hmotnost a ergonomický design promítly do vysokého komfortu používání. Další výhodou jsou malé rozměry, díky kterým můžete sluchátka strčit do kapsy.

Další možnosti použití

Tím možnosti sluchátek TWS QCY T20 nekončí. Chcete-li získat přístup k dalším zajímavým funkcím, stáhněte si aplikaci QCY - umožňuje nastavit ekvalizér zvuku nebo provozní režim. Aplikace je kompatibilní s operačním systémem Android 6.0 (nebo novějším) a iOS 12 (nebo novějším) a uživatelé systému Android mohou ke spárování zařízení použít vyskakovací okno.

Zahrnuto

  • Sluchátka
  • Nabíjecí pouzdro
  • Nabíjecí kabel USB-C
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce QCY
Název AilyPods
Model T20
Barva Bílá
Název párování QCY AilyPods
Verze Bluetooth 5.3
Dosah Bluetooth 10 m
Podporované systémy Android, iOS
Provozní doba 3 h (telefonní hovory)
5,5 h (přehrávání hudby)
Doba nabíjení 1,5 h
Profily Bluetooth HFP / A2DP / AVRCP
Kapacita baterie 220 mAh (nabíjecí pouzdro)
Dodatečné napájení ze skříně Umožňuje 2,5násobné nabíjení obou sluchátek
Nabíjecí port USB-C
Vodotěsné IPX4
Rozměry 32,5 x 18,3 x 20,3 mm (sluchátka)
53,8 x 24,6 x 48,4 mm (nabíjecí pouzdro)
037558
106 ks
6957141407738

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product