• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki dokanałowe TWS BlitzWolf BW-FYE13 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

TWS BlitzWolf BW-FYE13 (černá)

761 Kč (s DPH) 629 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

TWS BlitzWolf BW-FYE13 (černá)

S aplikací BlitzWolf získáte vysoce kvalitní zvuk. Model BW-FYE13 úspěšně kombinuje vysokou kvalitu zvuku a moderní design. Sluchátka jsou vybavena dynamickými měniči o průměru 6,1 mm. Kromě toho jsou extrémně odolné a vodotěsné podle normy IPX5. Sluchátka využívají potlačení šumu, takže je můžete používat i v extrémně hlučném prostředí.


Výjimečná kvalita zvuku

Dynamické 6,1mm měniče poskytují křišťálově čistý zvuk plný detailů. To znamená, že můžete nejen objevit dosud neznámé detaily svých oblíbených skladeb, ale také se více ponořit do hry. Navíc využívají funkci potlačení šumu CVC, takže je můžete používat i na velmi hlučných místech.


Jedinečný design

Sluchátka jsou navržena tak, aby vám poskytovala maximální pohodlí. Perfektně sedí v uších a nevypadnou vám ani při extrémně intenzivním tréninku. Navíc používají technologii TWS, takže se nemusíte starat o otravný kabel.


Žádné zpoždění

S BlitzWolf vám nic nestojí v cestě za vítězstvím! Sluchátka BW-FYE13 jsou vybavena pokročilým čipem a podporují technologii Bluetooth 5.2, takže mohou poskytovat rychlé a stabilní bezdrátové připojení s nízkou latencí.


Vodotěsné

Sluchátka jsou vodotěsná podle normy IPX5. To znamená, že si můžete vzít BW-FYE13 s sebou do posilovny nebo na procházku v dešti - pár kapek vody není strašidelných!


Dlouhá pracovní doba

Nemusíte se bát, že by se sluchátka příliš rychle vybíjela a kazila vám zážitek z hraní. Model BW-FYE13 je vybaven odolnými bateriemi s překvapivě dlouhou výdrží. V pohotovostním režimu vydrží až 240 hodin! Navíc nabíjení sluchátek s dodávaným pouzdrem netrvá dlouho - jen asi 1-2 hodiny.


Dotykový panel

Sluchátka používají dotykový panel, který výrazně usnadňuje jejich používání. Můžete pozastavit/obnovit skladbu, změnit skladbu, upravit hlasitost a dokonce přijímat hlasové hovory.


Zahrnuto

  • Sluchátka s nabíjecím pouzdrem
  • Kabel USB-C
  • 3 páry sluchátek (S/M/L)
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Hmotnost
Značka BlitzWolf
Model BW-FYE13
Název Sluchátka do uší BlitzWolf BW-FYE13 TWS
Barva Černá
Typ In-ear
80 g
Mikrofon Ano
Ovládání hlasitosti Ano
Verze Bluetooth 5.2
Podporované profily HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Podpora dekódování zvuku APT, AAC
Přenosová vzdálenost 10 m
Šířka přenosového pásma 20-20k Hz
Kapacita baterie Sluchátka: 50 mAh x 2 / Nabíjecí pouzdro: 500 mAh
Doba nabíjení (h) 1-2h
Doba přehrávání 6h
Pohotovostní doba (h) 240h
Vodotěsné IPX5
Nabíjecí rozhraní USB-C
035766
125 ks
5907489609210

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product