• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki douszne przewodowe Vipfan M14, USB-C, 1.1m (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabelová sluchátka Vipfan M14, USB-C, 1,1 m (bílá)

117 Kč (s DPH) 97 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sluchátka do uší Vipfan M14

Získejte skvělou kvalitu zvuku při poslechu hudby nebo telefonování. Sluchátka Vipfan M14 jsou vybavena 9mm měniči a mají zabudovaný vysoce kvalitní HD mikrofon. Díky integrovanému dálkovému ovládání jsou také velmi pohodlné a snadno se používají. Konektor USB-C navíc umožňuje připojení k většině oblíbených zařízení.

Vyladěno do nejmenšího detailu

Sluchátka jsou neuvěřitelně pohodlná a dokonale padnou do uší. Vypadají opravdu stylově a moderně. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, což znamená, že jsou odolné. Posuvná spona navíc zabraňuje zamotání kabelu. Sluchátka mají také konektor USB-C odolný proti oxidaci, díky kterému jsou kompatibilní s mnoha smartphony, tablety a notebooky.

Vysoká kvalita zvuku

Sluchátka Vipfan M14 vám umožní vychutnat si skvělou kvalitu zvuku při poslechu hudby i telefonování. Pokročilé 9mm měniče poskytují vynikající tonální vyvážení, bohaté detaily a čistý, přirozený zvuk. Znovu objevte své oblíbené skladby!

Další funkce

Užijte si pohodlné ovládání sluchátek. Model M14 je dodáván s dálkovým ovladačem integrovaným do kabelu, takže můžete například snadno nastavit hlasitost. Nechybí ani moderní HD mikrofon, který umožňuje volně telefonovat. Dokonale zaznamená váš hlas a dá vám jistotu, že vás druhá osoba bez problémů uslyší.

Specifikace

Výrobce Vipfan
Název Stereofonní sluchátka s těžkými basy
Model M14
Barva Bílá
Typ Sluchátka
Senzor 9 mm
Rozhraní USB-C
Materiál TPE

036857
149 ks
6971952430891
Hodnocení produktu 
2023-08-15

Ověřený zákazník

Nekompatibilní se samsung s23plus. pravděpodobně budu vracet. Jinak jsou asi v pohodě, bohužel nemám jak vyzkoušet.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product