• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki dokanałowe przewodowe Vipfan M16, jack 3.5mm, 1m (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabelová sluchátka Vipfan M16, 3,5 mm jack, 1 m (černá)

64 Kč (s DPH) 53 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kabelová sluchátka Vipfan M16, 3,5 mm jack, 1 m (černá)

Užijte si skvělou kvalitu zvuku při hraní her, poslechu hudby nebo telefonování. Sluchátka do uší Vipfan M16 jsou vybavena dynamickými 10mm měniči pro hluboké, průrazné basy a přirozený zvuk. Jsou také velmi lehké a pohodlné. Integrované dálkové ovládání na kabelu umožňuje měnit přehrávanou skladbu a dokonce přijímat příchozí hovory.


Přirozený zvuk

Dynamické 10mm měniče poskytují přirozený a detailní zvuk. Vychutnejte si vylepšené basy a dokonale vyvážené střední pásmo. To vše znamená, že můžete nejen znovu objevit své oblíbené skladby, ale také zažít ještě větší ponoření do hry.


Vestavěné dálkové ovládání

Podívejte se, jak snadné a pohodlné může být používání sluchátek. M16 má dálkové ovládání integrované v kabelu, takže máte všechny nejdůležitější funkce vždy po ruce. Můžete například změnit přehrávanou skladbu nebo přijmout hovor.


Stylový design

Sluchátka mají jednoduchý, ale stylový design. Jsou pohodlné i při dlouhém používání a nevypadávají z uší. Posuvná spona na šňůře zabraňuje zamotání.


Specifikace:

Výrobce Vipfan
Model M16
Typ v uchu
Materiál TPE
Senzor 10 mm, dynamický
Konektor 3,5 mm jack
Délka kabelu 1,2 m
Barva Černá
036854
67 ks
6971952433632

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product