• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki douszne przewodowe Vipfan M18, USB-C (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabelová sluchátka Vipfan M18, USB-C (černá)

141 Kč (s DPH) 117 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kabelová sluchátka Vipfan M18, USB-C (černá)

Poslouchejte svou oblíbenou hudbu se sluchátky Vipfan M18. Jsou vybavena 14,2mm měniči a poskytují úžasný zvuk a hluboké basy. A vestavěný dálkový ovladač vám umožní rychlejší přístup k základním funkcím, jako je přijímání příchozích hovorů a nastavení hlasitosti. Sluchátka jsou neuvěřitelně lehká, pohodlná a zároveň odolná.


Mimořádný zvuk

Zažijte ještě více detailů ve svých oblíbených skladbách! Sluchátka jsou vybavena 14,2mm měniči, které poskytují přirozený, čistý a hluboký basový zvuk.


Stylový design

Kromě funkčnosti mají sluchátka stylový a minimalistický design. Jsou navrženy tak, aby nezpůsobovaly nepohodlí ani při dlouhém používání.


Integrované dálkové ovládání

Ovládání sluchátek je velmi snadné a pohodlné díky integrovanému dálkovému ovládání. Můžete jím upravit hlasitost, změnit přehrávanou skladbu nebo přijmout hovor. Nejdůležitější funkce na dosah ruky!


Specifikace:

Značka Vipfan
Model M18
Materiál TPE
Průměr snímače 14,2 mm
Barva Černá
Konektor USB-C
036851
153 ks
6971952433663

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product