• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki Baseus Encok C17 (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sluchátka Baseus Encok C17 (bílá)

174 Kč (s DPH) 144 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sluchátka do uší Baseus Encok C17

Baseus Encok C17 jsou sluchátka do uší s výstupem USB-C, která jsou navržena tak, aby posunula váš hudební zážitek na zcela novou úroveň. Speciální polymerové membrány zajišťují detailní a vysoce kvalitní zvuk a citlivý mikrofon zajišťuje křišťálově čistý přenos zvuku.


Vysoce kvalitní zvuk

Sluchátka jsou vybavena vysoce výkonnými 14mm membránami a dokáží generovat křišťálově čistý zvuk. Speciální čip navíc zajišťuje konzistentní kvalitu v reálném čase. Při používání C17 nedochází k výpadkům ani zasekávání.


Citlivý všesměrový mikrofon

Sluchátka používají vysoce citlivé všesměrové mikrofony. To zajišťuje vynikající snímání zvuku, což se projevuje stabilním přenosem během telefonních hovorů. Zapomeňte na nepříjemný pocit, že vám někdo nerozumí!


Funkční design

Zařízení bylo navrženo tak, aby zachovalo funkčnost a zároveň přizpůsobilo design pohodlnému používání. Řešení Half-In-Ear zajišťuje pohodlné nošení a funkční panel s tlačítky vám umožní plně ovládat hovory a multimédia. Pomocí 3 přepínačů můžete upravit nastavení hlasitosti, změnit nebo pozastavit skladbu a přijmout nebo ukončit hovor.

Specifikace

Výrobce BASEUS
Model Encok C17 / NGCR010002
Výstup USB-C
Membrány Polymer 14 mm
Mikrofony Všesměrové
Frekvenční rozsah 20 Hz - 20 kHz
Materiál ABS + TPE
Délka kabelu 1,1 m

030626
2296 ks
6932172604264

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product