• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki TWS Edifier HECATE GX07, ANC (szare)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sluchátka Edifier HECATE GX07 TWS, ANC (šedá)

1 606 Kč (s DPH) 1 327 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Herní náhlavní souprava TWS Edifier GX07

Posuňte své hraní na zcela novou úroveň s herní náhlavní soupravou Edifier GX07. Nabízí 2 provozní režimy a hybridní potlačení hluku ANC. Navíc poskytuje křišťálově čistý zvuk a silný výkon až na 26 hodin provozu.

Křišťálově čistý zvuk

Sluchátka používají 8mm membrány a podporují kodeky HD zvuku (AAC, LHDC). Kromě toho mají vynikající akustickou konfiguraci a rozšířené zvukové pole. Výsledkem toho všeho je vysoce kvalitní zvuk plný detailů. Hudební režim posune vaše hudební zážitky na zcela novou úroveň!

Zejména pro hráče

Zažijte opravdové pohlcení se zařízením Edifier GX07! Zařízení pomocí speciálního efektu zesilují zvuk kroků a výstřelů, čímž vám dávají výhodu nad protivníky! Sluchátka mají také velmi nízkou latenci (60 ms), která zajišťuje dokonalou synchronizaci obrazu a zvuku. Spusťte herní režim a vytvořte si dokonalé prostředí pro hraní svých oblíbených titulů!

Pokročilá redukce šumu

Sluchátka jsou vybavena 6 mikrofony (každý 3) s hybridní technologií potlačení šumu ANC. Zvládnou potlačit okolní hluk až do -38 dB. Získáte také 3 velikosti vyměnitelných náušníků pro skutečné pohodlí. K dispozici je také režim okolního zvuku, který vám umožní slyšet vše, co se děje kolem vás - i když posloucháte hudbu nebo hrajete hru.

Efektivní komunikace

Hodnotu přesné a okamžité komunikace s týmem v online hrách nelze přeceňovat. Edifier vychází vstříc potřebám hráčů pomocí nejmodernějších řešení. Každá náhlavní souprava má 3 vestavěné mikrofony, takže efektivně snímá váš hlas a předává ho volajícím. Díky funkci potlačení šumu můžete navíc mluvit i v hlučných a přeplněných prostorách.

Výkonné napájení

Zařízení čerpá energii z výkonných dobíjecích baterií, které zajišťují až 5 hodin provozu (až 6,5 hodiny s vypnutým ANC). Dobíjecí pouzdro tuto dobu prodlužuje na 20, resp. 26 hodin. Doplňování energie podporuje technologie rychlého nabíjení. To znamená, že pokud je zapojíte na 15 minut, budou akumulovat energii na další 2 hodiny provozu.

Více možností v aplikaci

Chcete mít větší kontrolu nad výkonem svého zařízení? Stáhněte si bezplatnou aplikaci Edifier Connect z Google Play nebo App Store! Pomocí aplikace můžete pojmenovat svá zařízení, měnit nastavení a vybrat provozní režim. V aplikaci můžete také pomocí funkce Detekce sluchátek v uchu nastavit čas, kdy se sluchátka po určité době automaticky vypnou.

Funkční, moderní design

Model GX07 je navržen ve velmi moderním stylu. Futuristický, originální design s podsvícením RGB jim dodává jedinečný herní dojem. Pouzdro využívá indukční Hallovy senzory, které umožňují velmi snadné a pohodlné otevírání. Sluchátka lze ovládat také pomocí dotykových panelů. Spojte kvalitu a funkčnost s úžasným designem! Vyberte si Edifier GX07!

Zahrnuje

  • Sluchátka
  • Nabíjecí pouzdro
  • 3 x vyměnitelná sluchátka (velikosti S, M a L)
  • Nabíjecí kabel
  • Balení
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Edifier
Model GX07
Barva Grey
Provozní doba (zapnutá redukce hluku) Až 5 h (sluchátka) + 15 h (pouzdro)
Provozní doba (vypnutá redukce hluku) Až 6,5 h (sluchátka) + 19,5 h (pouzdro)
Vstup 5 V 200 mA (sluchátka), 5 V 1A (pouzdro)
Senzor 8 mm
Verze Bluetooth 5.0
Profily Bluetooth HFP, A2DP, AVRCP
Rozsah Až 10 m
Vodotěsné IP54
Zvukové kodeky SBC, AAC, LHDC
Frekvenční odezva 20 Hz - 20 kHz
SPL 94 ±3 dBspL(A)
Nabíjecí port USB-C
Doba nabíjení Přibližně 1 hodina (sluchátka), přibližně 1 hodina (pouzdro)
Impedance 24Ω
Mikrofony 6 (po 3)

031540
499 ks
6923520242887
Hodnocení produktu 
2023-12-11

Overený zákazník

Skvele hrajú odporúčam spokojnosť

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product