• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki TWS Edifier HECATE GX04 (szare)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sluchátka Edifier HECATE GX04 TWS (šedá)

1 029 Kč (s DPH) 850 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sluchátka Edifier HECATE GX04 TWS (šedá)

Hledáte sluchátka, která vám při přehrávání a poslechu hudby poskytnou skvělou kvalitu zvuku? Edifier HECATE GX04 je pro vás ten pravý! Vyberte si křišťálově čistý zvuk a pokročilou technologii, která zlepšuje funkčnost vašeho zařízení. Zařízení nabízejí dlouhou dobu provozu, stabilní připojení Bluetooth 5.2 a 2 provozní režimy. Nabízejí také velmi nízkou latenci 40 ms.

Vysoká kvalita zvuku

HECATE GX04 poskytuje křišťálově čistý zvuk, takže si můžete vychutnat své oblíbené hry na takové úrovni, jakou jste ještě nezažili! Jsou vybaveny dynamickými 10mm měniči, které se projevují vynikající kvalitou výšek, středů a basů. Speciální hudební režim zvýrazní detaily generovaných zvuků a objeví pro vás nové hudební zážitky!

Ještě větší ponoření

Spusťte herní režim a získejte výhodu nad soupeři v online hrách hned od začátku! Zvukové efekty H+ v kombinaci se zesílenými kroky a výstřely vám dávají možnost připravit se na boj ještě předtím, než k němu dojde. Extrémně nízká latence (40 ms) navíc zajišťuje téměř dokonalou synchronizaci obrazu a zvuku, a to i při extrémně dynamickém hraní.

Energeticky úsporné napájení

Výdrž baterie sluchátek je až 7 hodin a nabíjecí pouzdro ji prodlouží až na 28 hodin. Můžete tak hrát hry a poslouchat hudbu neomezeně dlouho, aniž byste se museli obávat, že vám náhle dojde energie. Sluchátka GX04 také podporují technologii rychlého nabíjení 2C, takže po 15 minutách nabíjení můžete sluchátka používat další 2 hodiny.

Pohodlí při používání

Dotykové panely umožňují okamžitý přístup ke klíčovým funkcím - aniž byste museli vytahovat chytrý telefon! Pomocí nich můžete pozastavit a obnovit přehrávání nebo přijímat a ukončovat hovory. Můžete také ovládat podsvícení a provozní režim. Navíc jsou extrémně lehké a pohodlné a vodotěsné podle normy IP54, takže je můžete používat v dešti nebo při tréninku.

Stabilní připojení

Technologie Bluetooth 5.2 se postará o stabilní a spolehlivé připojení k vašemu zařízení. Zapomeňte na zpoždění a zkreslení - to je minulostí! Každé sluchátko se ke zdroji připojuje samostatně, takže můžete používat pouze jedno z nich. Používejte ho podle svých představ - bez omezení a kompromisů!

Sada obsahuje

  • Sluchátka
  • Nabíjecí pouzdro
  • Nabíjecí kabel
  • Náhradní sluchátka (3 páry)
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce Edifier
Model GX04
Doba přehrávání 7 h (sluchátka) + 21 h (pouzdro)
Vstup 5 V 110 mA (sluchátka), 5 V 1,1 A (pouzdro)
Senzor Dynamická, 10 mm
Impedance 32Ω
Frekvenční odezva 20 Hz - 20 kHz
Zvukové kodeky SBC
Citlivost 103 dB
Verze Bluetooth 5.2
Profily Bluetooth A2DP, AVCRCP, HFP, HSP
Rozsah Až 10 m
Vodotěsné IP54
031543
149 ks
6923520243723

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product