• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki dokanałowe przewodowe Edifier P205 (czarne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabelová sluchátka do uší Edifier P205 (černá)

131 Kč (s DPH) 108 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sluchátka do uší Edifier P205

Užijte si skvělou kvalitu zvuku při poslechu hudby, hraní her nebo telefonování. Sluchátka do uší Edifier P205 jsou vybavena dynamickými 8mm měniči pro hluboké a průrazné basy. Jsou také velmi lehké a pohodlné. Vestavěný mikrofon umožňuje telefonovat a dálkové ovládání integrované do kabelu poskytuje pohodlný přístup k několika užitečným funkcím.

Křišťálově čistý zvuk

Dynamické 8mm měniče poskytují čistý a detailní zvuk. Vychutnejte si vylepšené basy a dokonale vyvážené střední pásmo. To vše znamená, že můžete nejen objevit dosud neznámé detaily svých oblíbených skladeb, ale také zvýšit ponoření do hry.

Pohodlné telefonní hovory

Nyní můžete pohodlně telefonovat téměř kdekoli - nejen doma, ale i v autobuse nebo v přeplněném obchodě. Sluchátka jsou vybavena vysoce citlivým všesměrovým mikrofonem, který spolehlivě zachytí váš hlas, takže si můžete být jisti, že vás volající snadno uslyší.

Vestavěné dálkové ovládání

Podívejte se, jak snadné a pohodlné je používání náhlavní soupravy. Model P205 má dálkové ovládání integrované do kabelu, takže máte všechny nejdůležitější funkce vždy po ruce. Můžete například snadno nastavit hlasitost nebo přijmout hovor.

Ergonomický design

Model P205 je velmi lehký a pohodlný. Váží pouhých 11,2 g a dokonale padnou do uší. Nevypadávají a poskytují jedinečné pohodlí. Přiložené vyměnitelné gumičky ve 3 velikostech (S, M a L) vám umožní ještě lepší přizpůsobení. Sluchátka vypadají velmi stylově.

Zahrnuto

  • Sluchátka
  • 3 páry vyměnitelných gumiček (S, M a L)
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Edifier
Model P205
Senzor 8 mm, dynamický
Frekvenční odezva 20 Hz - 20 kHz
Impedance 21Ω
SPL 102 ±3 dB
Směrovost mikrofonu Všesměrové
Frekvenční odezva mikrofonu 100 Hz - 10 KHz
Citlivost mikrofonu 99,3 ±3 dB
Konektor 3,5 mm AUX
Délka kabelu 1,2 m ±5 cm
Hmotnost 11,2 g
Barva Černá

030538
269 ks
6923520241811

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product