• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki bezprzewodowe TWS Pisen LV08JL (białe)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátová sluchátka TWS Pisen LV08JL (bílá)

233 Kč (s DPH) 193 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátová sluchátka TWS Pisen LV08JL (bílá)

Vychutnejte si svou oblíbenou hudbu novým způsobem. Sluchátka Pisen LV08JL nabízejí vysokou kvalitu zvuku a spolehlivé připojení díky technologii Bluetooth 5.0. Díky potlačení šumu CVC 8.0 uslyšíte, co chcete slyšet, a odolné baterie zajistí dlouhou životnost. Sluchátka jsou navíc voděodolná podle normy IPX7 a mají ergonomický design, takže se nemusíte obávat nepohodlí při delším používání sluchátek Pisen LV08JL.

3.jpg

Stabilní připojení

Sluchátka Pisen LV08JL se k vašemu zařízení připojují prostřednictvím rozhraní Bluetooth verze 5.0, které poskytuje bezztrátový signál až do vzdálenosti 15 m a stabilní připojení bez rušení. Navíc se nemusíte obávat zpoždění a můžete si vychutnat lepší synchronizaci zvuku a obrazu. Sluchátka se tak skvěle hodí ke sledování filmů nebo hraní her.

1.jpg

Redukce šumu

Telefonujete, ale obtěžuje vás okolní hluk? Se sluchátky Pisen LV08JL jsou tyto a podobné problémy minulostí. Sluchátka jsou vybavena funkcí potlačení šumu CVC 8.0, takže se můžete soustředit na to, co je pro vás důležité.

7.jpg

Vysoká kvalita zvuku

Poslouchejte hudbu a užívejte si vysoce kvalitní zvuk. Sluchátka jsou vybavena 6mm dynamickými měniči a kompozitní membránou, takže můžete objevit detaily svých oblíbených skladeb, které jste dosud neslyšeli. Navíc podporují zvukové kodeky AAC a SBC a podporují ekvalizér zvuku, takže si zvuk můžete přizpůsobit podle svých představ.

9.jpg

Pohodlné ovládání

Po prvním spárování se bezdrátová sluchátka Pisen LV08JL automaticky připojí k vašemu zařízení a snadno se používají. Pomocí dotykových plošek můžete upravovat hlasitost, přeskakovat skladby, pozastavit/obnovit přehrávání nebo aktivovat hlasového asistenta. Navíc se každé sluchátko připojuje k zařízení zvlášť, takže můžete sdílet hudbu s někým blízkým.

5.jpg

Voděodolná, ergonomická

Sluchátka Pisen LV08JL jsou voděodolná podle normy IPX7, takže si je můžete bez problémů vzít do posilovny. Navíc mají ergonomický design, takže je můžete nosit dlouhou dobu, aniž byste pocítili únavu. Přiložené 3 velikosti (S/M/L) náušníků vám navíc umožní sluchátka dále přizpůsobit.

4.jpg

Přiložené stránky

  • Sluchátka
  • 3 páry (S/M/L)
  • Nabíjecí kabel USB-A na USB-C
  • Uživatelská příručka
Výrobce Pisen
Model LV08JL
Barva Bílá
Verze Bluetooth 5.0
Provozní doba cca 4,5 h
Pohotovostní doba cca 70 h
Doba nabíjení cca 1,5 h
Kapacita baterie sluchátko: 45 mAh, pouzdro: 500 mAh
Jmenovité napětí 3.7 V
Vstupní napětí stejnosměrný proud 420 mA
045789
107 ks
6902957110259

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product