• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki dokanałowe przewodowe Joyroom JR-EC04, USB C (srebrne)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kabelová sluchátka Joyroom JR-EC04, USB C (stříbrná)

233 Kč (s DPH) 193 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Šňůrová sluchátka do uší Joyroom JR-EC04 (stříbrná)

Přesvědčte se, jak dobře mohou znít vaše oblíbené skladby. Sluchátka do uší Joyroom JR-EC04 jsou vybavena 10mm měniči pro skvělou kvalitu zvuku. Vestavěný mikrofon vám umožní vyřizovat telefonní hovory a integrovaný dálkový ovladač vám umožní rychlý přístup k funkcím sluchátek. Ergonomický design sluchátek zajišťuje pohodlí, o kterém jste vždy snili. Vyznačují se také širokou kompatibilitou díky konektoru USB-C.


Znovu objevte kouzlo hudby

Posuňte své hudební zážitky na vyšší úroveň. Sluchátka jsou vybavena 10mm měniči, které poskytují ohromující kvalitu zvuku. Díky křišťálově čistému zvuku Hi-Fi, bohatým detailům a zvýrazněným basům budou vaše oblíbené skladby znít ještě lépe!


Vestavěné dálkové ovládání

Nyní máte všechny nejdůležitější funkce na dosah ruky. Integrovaný kabelový dálkový ovladač vám usnadní používání sluchátek. Umožní vám pohodlně nastavit hlasitost, vybrat skladby, které chcete přehrát, a spravovat hovory a hudební přehrávač. Už nemusíte sahat po telefonu - podívejte se, jak je to snadné!


Navrženo pro vaše pohodlí

Se sluchátky Joyroom můžete poslouchat své oblíbené skladby celé hodiny, aniž byste se cítili unavení nebo nepohodlně. Sluchátka se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho ucha bez nepříjemného tlaku. Jsou také výjimečně lehká, váží pouhých 15 g. Kabel je vyroben z TPE, které je působivě odolné. Můžete si tak být jisti, že vám sluchátka Joyroom dlouho vydrží.


Pohodlné telefonování

Telefonujte volně bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Sluchátka JR-EC04 mají zabudovaný mikrofon, který přesně zaznamená každé vaše slovo. Můžete si tak být jisti, že volající snadno uslyší vše, co máte na srdci.


Specifikace: Sluchátka s mikrofonem a mikrofonem s mikrofonem s mikrofonem s mikrofonem:

Výrobce: JEC-REC, s.r.o: Joyroom
Model JR-EC04
Barva Stříbrná
Senzory f10 mm
Frekvenční odezva 20 Hz - 20 kHz
Impedance 16±15%Ω
Citlivost 85±3dB
Jmenovitý výkon 3 mW
Délka kabelu 1200 ± 30 mm
Materiál TPE
Hmotnost 15 g
044787
182 ks
6941237167378

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product