• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki bezprzewodowe Remax Bluetooth RB-T9
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátová sluchátka Remax Bluetooth RB-T9

222 Kč (s DPH) 183 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátová sluchátka Remax Bluetooth RB-T9

Pohodlně telefonujte při jízdě autem nebo na kole! Bezdrátová sluchátka Remax RB-T9 mají vestavěné mikrofony a využívají pokročilou technologii potlačení šumu, takže máte jistotu, že vás volající uslyší i na extrémně hlučných místech. O připojení k vybranému zařízení se postará technologie Bluetooth 4.1. Jejich výdrž baterie je až 6 hodin a jejich používání bude snadné. Ergonomický design sluchátek zaručuje bezkonkurenční pohodlí při používání.

Remax/RB-T9/1

Mluvte pohodlně přes telefon

Nyní můžete snadno telefonovat, ať jste kdekoli. Sluchátka mají zabudovaný mikrofon, který spolehlivě zachytí váš hlas. Využívají také inovativní technologii potlačení šumu, která eliminuje okolní hluk, takže volající uslyší vše, co máte na srdci.

Remax/RB-T9/2

Až 6 hodin provozu

Používejte sluchátka tak dlouho, jak budete chtít, aniž byste se museli obávat náhlého vybití! Vestavěná baterie s kapacitou 100 mAh zajistí až 6 hodin provozu při telefonování nebo až 5 hodin při poslechu hudby. Nemusíte se tedy starat o jejich časté dobíjení.

Remax/RB-T9/3

Snadné používání

Ovládání sluchátek je velmi snadné a nebude pro vás představovat žádný problém. Stačí stisknout vyhrazené tlačítko pro pohodlný přístup k nejdůležitějším funkcím! Ze sluchátek můžete pozastavit hudbu, měnit skladby a spravovat hovory. Přesvědčte se sami, jak je to snadné!

Remax/RB-T9/4

Přiložená stránka

  • Sluchátka
  • Nabíjecí kabel
  • Uživatelská příručka
Výrobce Remax
Model RB-T9
Verze Bluetooth 4.1
Dosah 10 m
Typ baterie Lithium-polymer
Kapacita baterie 100 mAh
Doba hovoru cca 6 h
Doba přehrávání hudby cca 5 h
Pohotovostní doba 180 h
Intenzita nabíjení 5V
Provozní napětí 3.7V
Materiál ABS + PC
047461
61 ks
6954851260882

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product