• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki gamingowe EKSA E5000 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herní náhlavní souprava EKSA E5000 Pro

901 Kč (s DPH) 745 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Herní náhlavní souprava EKSA E5000 Pro

Vžijte se do role svého oblíbeného titulu se soupravou EKSA E5000 Pro. Herní náhlavní souprava poskytuje prostorový zvuk 7.1 a duální měniče pro působivý zvuk bohatý na detaily. Navíc nabízejí 2 provozní režimy (hudba, hra), takže si jejich výkon můžete přizpůsobit svým potřebám. Navíc duální mikrofony eliminují okolní hluk a přesně zachytí váš hlas a široká kompatibilita sluchátek EKSA E5000 Pro vám umožní připojit je k široké škále zařízení. Vyznačují se také snadnou manipulací a ergonomickým designem, včetně kabelů, které sluchátka připojí ke správnému zařízení.

EKSA/E5000Pro/3

Prostorový zvuk 7.1

Sluchátka poskytují výjimečný zvukový zážitek díky technologii SoundBase 7.1. Ta se projevuje hlubokými basovými tóny a širším zvukovým polem, díky čemuž uslyšíte kroky blížících se nepřátel, výstřely, výbuchy i přijíždějící vozidla. Poznámka: Efekt 7.1 není k dispozici s kabelem 3,5 mm. Použijte k tomu kabel USB-C nebo USB-A.

EKSA/E5000Pro/1

Duální ovladače pro lepší zvuk

Sluchátka používají duální měniče: s jednou komorou pro basy a druhou komorou pro střední a vysoké tóny. To poskytuje lepší pohlcující zážitek a zabraňuje rušení. Pomocí kanálu EKSA DualPro si můžete upravit zvuk podle svých potřeb - snížit zkreslení, zvýraznit basy nebo dosáhnout bohatších středů a výšek. Díky tomu si můžete vychutnat skvělý zvuk, který vám usnadní lokalizaci soupeře a zajistí cestu k vítězství.

EKSA/E5000Pro/8

Dvoumikrofonní systém

Model EKSA E5000 Pro využívá systém dvou mikrofonů. To znamená, že sluchátka jsou vybavena mikrofonem pro hovory a mikrofonem s potlačením šumu. Výsledkem je přesný záznam vašeho hlasu - můžete si být jisti, že vás volající slyší. A technologie ENC eliminuje až 99,8 % okolního hluku a zároveň zesiluje váš hlas během hovoru. Navíc můžete mikrofon kdykoli odpojit, pokud jej nepotřebujete. Součástí sady je také protivětrný kryt, který můžete snadno nasadit na mikrofon.

EKSA/E5000Pro/7

2 provozní režimy

Hudba, hraní her - sluchátka EKSA E5000 Pro jsou ideální pro obojí. Pomocí vyhrazeného tlačítka na sluchátku můžete volit mezi 2 režimy. Při poslechu hudby nastavte režim na Hudba a vychutnejte si 3D stereofonní zvuk. A herní režim nabízí prostorový zvuk 7.1 pro vyšší úroveň pohlcení. Vyberte si tu správnou možnost pro vás!

EKSA/E5000Pro/2

Kompatibilní

Další výhodou sluchátek EKSA E5000 Pro je jejich široká kompatibilita. Sluchátka fungují s počítači, notebooky, smartphony, konzolemi PS4/5, Xbox a Nintendo Switch. Navíc se dodávají s kabely 3,5 mm audio na USB-C, USB-C na USB-C a USB-C na USB-A, kterými sluchátka připojíte k vámi vybranému hardwaru.

EKSA/E5000Pro/9

Pohodlné

Hrajte své oblíbené hry bez pocitu únavy. Sluchátka používají vysoce kvalitní náušníky z bílé kůže EKSA CloudSoft, díky čemuž jsou měkké a nedráždí. Paměťová pěna navíc poskytuje bezkonkurenční pohodlí a nezpůsobuje na pěkný stisk. Náušníky plně zakrývají uši a nastavitelný hlavový most umožňuje přizpůsobit sluchátka E5000 Pro vašim individuálním potřebám. Díky tomu je můžete pohodlně používat po dlouhou dobu.

EKSA/E5000Pro/6

Snadné používání

Se sluchátky EKSA E5000 Pro máte nejdůležitější funkce na dosah ruky. Jedno ze sluchátek je vybaveno ovládacím panelem, z něhož si můžete jeho ovládání přizpůsobit svým potřebám. Pomocí vyhrazených tlačítek můžete nastavit hlasitost, ztlumit mikrofon, nastavit provozní režim a zapnout/vypnout zelené podsvícení.

EKSA/E5000Pro/4

Přiložené stránky

  • sluchátka
  • mikrofon
  • větrný štítek mikrofonu
  • pouzdro
  • návod k použití
  • audiokabel 3,5 mm na USB-C
  • Audio kabel z USB-C na USB-C
  • Prodlužovací kabel USB-C (samice) na USB (samec)
Výrobce EKSA
Model E5000 Pro
Barva černá
Průměr snímače 50 mm
Impedance 55 Ω ± 15 % (sluchátka)
Citlivost 112 dB ± 3 dB (sluchátka), -42 ± 3 dB (mikrofon)
Frekvenční odezva 20 Hz - 20 kHz
Mikrofony jednosměrné pro hovor a všesměrové s funkcí ENC
051611
18 ks
6974072490295

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product