• 3% sleva u platby převodem
Słuchawki gamingowe EKSA E900
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Herní náhlavní souprava EKSA E900

460 Kč (s DPH) 380 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Herní náhlavní souprava EKSA E900

Užijte si stereofonní zvuk při hraní her. Herní náhlavní souprava EKSA E900 je vybavena měniči o průměru 50 mm pro vysoce kvalitní zvuk. A mikrofon s potlačením šumu vám umožní volně mluvit. Sluchátka jsou navíc pohodlná a k zařízení se připojují pomocí 3,5mm audio kabelu. Navíc jsou široce kompatibilní, takže je můžete připojit například ke konzoli, smartphonu nebo iPadu.

EKSA/E900-red/5

Stereofonní zvuk

Ponořte se do světa her se sluchátky EKSA E900. Herní sluchátka využívají 50mm neodymové měniče pro 3D zvuk. Vychutnejte si hluboké basy a ještě větší pohlcení. Nyní snadno uslyšíte kroky blížících se nepřátel i přijíždějících vozidel.

EKSA/E900-red/2

Odnímatelný mikrofon

Se sluchátky EKSA E900 můžete plánovat strategie s ostatními hráči. Sluchátka poskytují mikrofon, který přesně snímá váš hlas. Funkce potlačení šumu navíc eliminuje okolní hluk. Můžete tak pohodlně komunikovat s ostatními a mít jistotu, že vás volající slyší. Kromě toho můžete polohu mikrofonu nastavit podle svých potřeb nebo jej odpojit, když jej nepoužíváte. Přepínač integrovaný v kabelu umožňuje ztlumit mikrofon a upravit hlasitost.

EKSA/E900-red/6

Široká kompatibilita

Mikrofony EKSA E900 nabízejí svobodu použití díky své široké kompatibilitě. Nemusíte se obávat, že by s vaším zařízením nefungovaly. Sluchátka můžete snadno připojit přes 3,5mm audio port k počítači, notebooku, smartphonu, iPadu, konzolím Nintendo Switch, Xbox a PlayStation. Upozorňujeme, že starší verze konzole Xbox vyžadují další adaptér (není součástí balení). Přehrávejte si své oblíbené tituly tak, jak je máte rádi.

EKSA/E900-red/8

Pohodlí na dlouhou dobu

Nemusíte se obávat, že byste se při používání přehrávače EKSA E900 cítili unavení a nepohodlní. Sluchátka nabízejí měkké náušníky s paměťovou funkcí, které nezpůsobí nepříjemný tlak. Díky tomu si můžete užívat dlouhotrvajícího pohodlí. Kovová čelenka je navíc nastavitelná, takže si každý může přizpůsobit délku podle svých potřeb.

EKSA/E900-red/4

Součástí balení je webová stránka

  • Sluchátka
  • Mikrofon
  • 3,5mm audio kabel
  • 3,5mm audio rozbočovač
  • pouzdro
  • uživatelská příručka
Výrobce EKSA
Model E900
Barva Černá
Vstupní port 3,5 mm
Průměr snímače 50 mm
Citlivost 118 dB ± 3 dB (sluchátka), -42 dB ± 3 dB (mikrofon)
Impedance 32 Ω (sluchátka), 2,2 KΩ (mikrofon)
Frekvenční odezva 20 Hz - 20 kHz (sluchátka)
Napětí 3V
Napětí max. 0,5 A
Rozměry 6 x 2,7 mm (mikrofon)
051613
36 ks
6974072490554

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product