• 3% sleva u platby převodem
Náhlavní souprava Bluetooth Dudao U9B, Bluetooth (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Náhlavní souprava Bluetooth Dudao U9B, Bluetooth (bílá)

93 Kč (s DPH) 77 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sluchátka do uší Dudao TWS U9B (bílá)

Zažijte vysoce kvalitní zvuk. Sluchátka do uší Dudao TWS U9B vám umožní volně vést hovory a poskytují čistý a přirozený zvuk. Připojení Bluetooth 5.0 zajišťuje spolehlivé bezdrátové připojení a vestavěný dotykový panel umožňuje pohodlné ovládání. Zařízení je také výjimečně lehké, váží pouhé 3 g.

Dudao/U9B-white/3

Bluetooth 5.0

Nemusíte se obávat problémů se signálem, které by narušily vaši pohodlnou konverzaci. Model U9B využívá moderní technologii Bluetooth 5.0, která zajišťuje spolehlivé, rychlé a stabilní připojení. Zapomeňte na prodlevy, zpoždění a nečekaná přerušení přenosu!

Dudao/U9B-white/5

Kompaktní design

Sluchátka U9B jsou neuvěřitelně lehká a kompaktní - v uchu je ani neucítíte. Nabízejí bezkonkurenční uživatelský komfort, a to i během delších hovorů. Váží pouhé 3 g a jeho velikost je pouhých 15 mm. Užijte si také pohodlné dotykové ovládání zařízení.

Dudao/U9B-white/4

Dlouhá provozní doba

Používejte náušník tak dlouho, jak potřebujete - nemusíte se bát, že by vás příliš rychle zklamal. Zařízení je vybaveno odolnou 40mAh baterií, která poskytuje až 3 hodiny provozu. V pohotovostním režimu navíc model U9B vydrží až 180 hodin! Může být tedy vždy připraven vám posloužit.

Dudao/U9B-white/7

Výrobce: Dudao
Model U9B
Barva Bílá
Bluetooth 5.0
Čip Bluetooth ZhongKe 77D
Dosah Až 8 m
Provozní doba Přibližně 3 h
Doba pohotovostního režimu Cca. 180 h
Kapacita baterie 40 mAh
Materiál ABS + PC
Hmotnost 3 g
Velikost 15 mm
Jazyky Čínština, angličtina
055976
76 ks
6970379616789

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product