• 3% sleva u platby převodem
Wireless Headphones QCY ANC H4 (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátová sluchátka QCY ANC H4 (bílá)

1 358 Kč (s DPH) 1 122 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátová sluchátka QCY ANC H4 (bílá)

QCY H4 poskytují úžasný zvukový zážitek. Jsou vybavena 40milimetrovými měniči a reprodukují zvuk nejvyšší kvality s certifikací Hi-Res Audio. Technologie aktivního potlačení hluku účinně eliminuje vnější zvuky, takže se můžete soustředit na to nejdůležitější. Umožňují přehrávat hudbu až 70 hodin a duální mikrofony v kombinaci s technologií ENC zajišťují čisté telefonní hovory. Připojte je k vybranému zařízení buď kabelově, nebo bezdrátově. Speciální aplikace QCY umožňuje přizpůsobit nastavení zvuku pro jakýkoli typ hudby.

12QCY/H4-white/3

Vynikající kvalita zvuku

S QCY H4 zažijete zvuk, jaký jste ještě nikdy neslyšeli. Díky 40mm měničům a široké frekvenční odezvě až 40 kHz poskytují QCY H4 neuvěřitelně čistý a přesný zvuk. Mají také certifikaci Hi-Res Audio, takže reprodukují zvuk ve studiové kvalitě. Nyní uslyšíte každý detail svých oblíbených skladeb - od hlubokých basů až po nejvyšší tóny.

12QCY/H4-white/1

Zapomeňte na šum

Ponořte se do zvuků hudby nebo se soustřeďte na práci, ať jste kdekoli. Díky technologii ANC sluchátka redukují okolní hluk až o 43 dB. To znamená, že si můžete vychutnat hudbu bez rušivých vlivů ulice, kanceláře nebo jiných rušivých vlivů. QCY H4 nabízejí také čtyři režimy ANC, které se liší úrovní ztlumení vnějších zvuků. K dispozici je také režim okolního zvuku, který vám umožní zůstat v kontaktu s okolím, aniž byste museli sluchátka vyndat, což je užitečné například v městském provozu.

12QCY/H4-white/11

Poslouchejte bez přerušení

Sluchátka QCY H4 jsou připravena doprovázet vás celé dny bez přerušení, ať už je používáte jakkoli intenzivně. Jsou vybavena baterií s kapacitou 600 mAh, která zajistí až 60 hodin používání se zapnutým ANC nebo až 70 hodin s vypnutým ANC. To je dost času na sledování 35 filmů nebo přehrávání 1050 hudebních skladeb!

12QCY/H4-white/7

Mluvte nerušeně

Ať už vedete důležitý pracovní rozhovor, nebo chatujete s přáteli, se sluchátky QCY H4 se vždy můžete spolehnout na vynikající kvalitu zvuku. Sluchátka jsou vybavena dvěma mikrofony, které přesně snímají váš hlas a zajišťují, že zní čistě a přirozeně. Využívají také technologii ENC, která během konverzace eliminuje rušivé zvuky z okolí.

12QCY/H4-white/8

Stabilní připojení s nízkou latencí

Nechte se doprovázet hudbou, ať jste kdekoli. Sluchátka využívají technologii Bluetooth 5.1, která nabízí rychlé a stabilní připojení k vašemu zařízení s dosahem až 10 metrů. Nízká latence pouhých 0,08 sekundy v herním režimu zajišťuje dokonalou synchronizaci zvuku s obrazem, což je důležité zejména při hraní online.

12QCY/H4-white/4

Přijímejte hovory při sledování filmů

QCY H4s umožňuje připojení ke dvěma zařízením současně. Můžete tedy poslouchat hudbu z notebooku a přijímat hovory z telefonu, aniž byste museli neustále přepínat hovory nebo se odpojovat a znovu připojovat. Sledujete film na tabletu a najednou vZačne mi zvonit telefon? Stačí dvakrát klepnout na náhlavní soupravu a hovor přijmete!

12QCY/H4-white/9

Pohodlí především

Sluchátka byla vytvořena s ohledem na vaše pohodlí.Ind. Měkké náušníky ze syntetické bílkovinné kůže se dokonale přizpůsobí tvaru vašich uší a snižují tlak. Díky tomu se nemusíte obávat nepohodlí ani během několikahodinového poslechu. Díky skládací konstrukci si je můžete vzít s sebou, kamkoli budete chtít - v batohu vám nezaberou mnoho místa. Sluchátka QCY H4 jsou také vybavena intuitivními tlačítky, která vám umožní upravovat hlasitost, přepínat skladby, přijímat a odmítat hovory - to vše bez nutnosti vytahovat telefon.

12QCY/H4-white/6

Připojené

  • Sluchátka
  • Kabel USB-C na USB-A
  • 3,5mm audio kabel
  • Uživatelská příručka
Výrobce QCY
Model H4
Barva Bílá
Typ sluchátek Do uší
Měniče 40 mm
Frekvenční odezva 40 kHz
Verze Bluetooth 5.1
Dosah Až 10 m
Profil Bluetooth A2DP / AVRCP / HFP
Typ připojení Bezdrátové a kabelové - 3,5 mm audiokabel
Kapacita baterie 600 mAh
Provozní doba Až 60 h (se zapnutým ANC)
Až 70 h (s vypnutým ANC)
Doba nabíjení Až 2 h
Nabíjecí rozhraní USB-C
Aplikace Aplikace QCY
Kompatibilní systémy iOS / Android
055226
86 ks
6957141408230

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product