• 3% sleva u platby převodem
Sluchátka OneOdio Fusion A70 zlatá
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sluchátka OneOdio Fusion A70 zlatá

1 288 Kč (s DPH) 1 064 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sluchátka Oneodio Fusion A70 zlatá

Hledáte sluchátka, která poslouží nejen k poslechu hudby na telefonu, ale také jako profesionální DJ vybavení? Sluchátka OneOdio budou skvělou volbou! Pomocí speciálních audiokabelů je můžete připojit nejen ke svému smartphonu a tabletu, ale také k reproduktorům nebo kytaře. Nemáte rádi zamotané kabely? I tento problém odpadá díky bezdrátovému připojení zařízení. Navíc se vám budou díky skvělému designu i pohodlně používat.

Více možností připojení

Sluchátka OneOdio mají více možností připojení. Pomocí jediného kabelu 3,5 mm až 6,35 mm je můžete stejně dobře připojit k notebookům, tabletům a telefonům, ale také k elektrickým kytarám, zesilovačům nebo zvukovým rozhraním. Speciální technologie navíc umožňuje poslouchat stejnou hudbu dvěma lidem na dvou různých zařízeních současně. Už vás nebaví zamotané kabely? Díky možnosti připojit sluchátka bezdrátově přes Bluetooth 5.2 můžete na tento problém zapomenout!

Dlouhá provozní doba

Po připojení sluchátek speciálním kabelem je můžete používat bez omezení. Pokud zvolíte bezdrátové připojení, můžete se těšit na dlouhou provozní dobu až 50 hodin. Vděčí za to velké Li-ion baterii s kapacitou 950 mAh. Díky tomu jsou ideálním vybavením pro profesionální DJ.

Vynikající kvalita

Sluchátka OneOdio A70 vám při každém připojení poskytnou vynikající zvuk. Pokud se rozhodnete pro kabelové připojení, můžete zástrčku uzamknout, aby se neodpojila v ten nejhorší možný okamžik. Navíc praktická tlačítka na boku sluchátek usnadňují jejich používání. Jsou také vybavena technologií potlačení šumu, takže při telefonování uslyšíte každé slovo.

Pohodlné používání

Model A70 byl navržen s ohledem na pohodlí. Čelenka je nastavitelná, takže si budete moci zařízení přizpůsobit tak, aby vám správně sedělo na hlavě. Navíc můžete náušníky volně otáčet do úhlu 90 stupňů a celé zařízení lze složit. Pro lepší skladování a přepravu použijte přenosnou tašku, která je součástí sady. Nemusíte se také obávat, že byste sluchátka dlouho nosili, protože náušníky jsou velmi měkké, takže jejich používání je velmi pohodlné.

Přiložené stránky

  • Sluchátka A70
  • Kabel 6,35 mm na 3,5 mm x 1
  • Audio kabel 3,5 mm x 1
  • Nabíjecí kabel USB x 1
  • Uživatelská příručka
  • Pouzdro
Výrobce OneOdio
Model A70
Připojení Audio kabel 3,5 mm / 6,35 mm, Bluetooth 5.2
Provozní doba bezdrátového připojení Až 50 hodin
Baterie Li-Ion, 950 mAh
Barva Zlatá
045439
23 ks
6974028140335

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product