• 3% sleva u platby převodem
Sluchátka TWS OneOdio OpenRock S (černá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sluchátka TWS OneOdio OpenRock S (černá)

2 279 Kč (s DPH) 1 883 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sluchátka do uší TWS OneOdio OpenRock S (černá)

Vezměte si svou oblíbenou hudbu s sebou během tréninku se sluchátky OneOdio OpenRock S. Tato sluchátka mají otevřenou konstrukci pro bezkonkurenční stabilitu, takže jsou ideální pro aktivity, jako je běh. Dynamické 16,2mm měniče poskytují hluboké basy a vestavěné mikrofony redukují okolní hluk, takže můžete mít čisté telefonní hovory. Navíc mohou s nabíjecím pouzdrem fungovat až 60 hodin a jejich nabíjení trvá jen asi 1,5 hodiny.

Oneodio/OpenRock-S-Black/9

Ideální pro aktivní životní styl

Pokud rádi posloucháte hudbu při cvičení, jsou sluchátka OneOdio OpenRock S vynikajícím společníkem. Mají otevřenou konstrukci, která vám při delším používání nezpůsobí nepohodlí v uších, a jsou ideální pro situace, kdy chcete mít přehled o svém okolí. Díky silikonovým háčkům do uší, které jsou šetrné k pokožce, vám nebudou vypadávat a jejich polohu si můžete snadno nastavit podle svých potřeb. Tato sluchátka jsou také odolná proti vodě a potu s krytím IPX5, takže je můžete bez obav používat i při intenzivních aktivitách.

Oneodio/OpenRock-S-Black/10

Vysoce kvalitní zvuk

Ponořte se do světa hudby se sluchátky OpenRock S. Tato sluchátka využívají technologii TubeBass, která poskytuje bohaté basové tóny. Navíc jsou vybavena 16,2mm dynamickými měniči. Speciální zvukový algoritmus dynamicky upravuje nízké a vysoké tóny pro dosažení nejlepší kvality zvuku. Dobře navržená konstrukce také minimalizuje únik zvuku. Můžete si také vybrat ze 2 režimů, Rock a Relax, a přizpůsobit tak výkon svým preferencím.

Oneodio/OpenRock-S-Black/7

Až 60 hodin přehrávání

Nemusíte se bát, že by se vaše sluchátka vyčerpala příliš rychle. OneOdio OpenRock S vydrží na jedno nabití přehrávat hudbu až 19 hodin. S nabíjecím pouzdrem se celková doba provozu výrobku prodlouží na 60 hodin. Plné nabití sluchátek trvá přibližně 1,5 hodiny. Můžete je nabíjet i pouhých 5 minut, abyste si svou oblíbenou hudbu mohli vychutnávat hodinu.

Oneodio/OpenRock-S-Black/1

Mikrofony s potlačením šumu

Zůstaňte ve spojení se svými blízkými při cvičení, chůzi nebo jiných aktivitách. Sluchátka OneOdio OpenRock S jsou vybavena 4 mikrofony, které pomocí umělé inteligence eliminují vnější zvuky. Díky tomu můžete uskutečňovat jasné a hlasité telefonní hovory a zajistíte, že vás volající jasně uslyší.

Oneodio/OpenRock-S-Black/5

Jednoduché a intuitivní ovládání

Nemusíte sahat po smartphonu, abyste přijali hovor nebo přeskočili skladbu. Na dotykových plochách můžete pozastavit/spustit přehrávání, aktivovat hlasové asistenty, odmítnout/ukončit příchozí hovor a přepínat mezi režimy Rock a Relax. Užijte si pohodlí OpenRock S!

Oneodio/OpenRock-S-Black/2

V balení

  • Sluchátka
  • Nabíjecí pouzdro
  • Nabíjecí kabel USB-A na USB-C
  • Uživatelská příručka
Výrobcee OneOdio
Model OpenRock S
Barva Černá
Bluetooth 5.3
Vodotěsnost IPX5
Životnost baterie 19 hodin (sluchátka), 41 hodin (nabíjecí pouzdro)
Doba nabíjení 1,5 hodiny
Měniče Dynamický, 16,2 mm
Mikrofony Ano, 4 s redukcí šumu
055711
22 ks
6974028140984

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product