• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek FairyWill FW-2001 (niebiesko-żółta)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček FairyWill FW-2001 se sadou koncovek (modrá/žlutá)

369 Kč (s DPH) 305 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček pro děti FairyWill FW-2001

Pomozte svému dítěti pečovat o ústní hygienu. Sonický zubní kartáček FairyWill FW-2001 je přizpůsoben potřebám nejmladších uživatelů a má zajímavý barevný design. Je vybaven inteligentním 2minutovým časovačem a nabízí výběr ze 3 režimů čištění. Součástí je také vyměnitelný hrot a pouzdro s ozdobou králičího ucha.


Důkladné a bezpečné čištění

Díky sonické technologii generuje kartáček vibrace rychlostí až 38 000 za minutu, což znamená, že dokáže účinně odstraňovat bakterie, zbytky jídla a další nečistoty. Měkké štětiny jsou bezpečné pro zuby a dásně a extra výstupky na zadní straně umožňují čištění jazyka.


Sleduje dobu čištění zubů vašeho dítěte.

Už nemusíte přemýšlet, zda si vaše dítě čistí zuby dostatečně dlouho. Zubní kartáček je vybaven chytrým časovačem, který každých 30 sekund s krátkou pauzou připomene dítěti, aby změnilo čištěnou oblast. Po uplynutí 2 minut zařízení automaticky přestane pracovat.


3 režimy čištění

Zubní kartáček umožňuje výběr ze 3 režimů čištění, takže je ideální pro děti všech věkových kategorií. Soft je ideální pro nejmladší uživatele ve věku 3 až 6 let. Úklid bude vhodný pro děti ve věku 7 až 12 let. Dvanáctiletí a starší uživatelé mohou používat režim Masáž.

Dlouhá pracovní doba

Nemusíte se obávat, že byste museli kartáček příliš často dobíjet. Zařízení je vybaveno odolnou dobíjecí baterií, která dítěti vydrží na plné nabití až 21 dní. Lze ji pohodlně dobíjet pomocí přiloženého kabelu USB.


Navrženo s ohledem na nejmladší uživatele

Ergonomická rukojeť zubního kartáčku dokonale padne do malých rukou a zajistí pohodlí vašeho dítěte. Veselé barvy se budou líbit i těm nejmenším uživatelům a roztomilé pouzdro s králičíma ušima usnadní přenášení. Navíc je výrobek vyroben ze zdravotně nezávadného materiálu bez BPA a je vodotěsný podle normy IPX7.


Zahrnuto

  • Sonický zubní kartáček
  • Vyměnitelný hrot x2
  • Nabíjecí kabel USB
  • Uživatelská příručka


Specifikace

Výrobce FairyWill
Model FW-2001
Barva Modrožlutá
Provozní teplota 0-50°C
Provozní napětí DC 1,2 V
Materiál (štětiny) Nylon
Vstupní napětí DC 5 V
Příkon 0,5 W
Provozní výkon 0,55 W
Doba nabíjení Přibližně 6 h

032331
295 ks
6973734200197

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product