• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek i etui FairyWill FW-P11 (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček FairyWill FW-P11 se sadou špiček a pouzdrem (bílý)

573 Kč (s DPH) 474 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček FairyWill P11

Dbejte na zubní hygienu a užívejte si sněhobílý úsměv. Sonický zubní kartáček FairyWill P11 vám umožní důkladně vyčistit ústa díky výkonnému motoru Maglev a 3 režimům na výběr. Vyznačuje se také dlouhou dobou provozu až 30 dní. Součástí sady je také pouzdro a 8 vyměnitelných hrotů.

Účinné čištění

Zubní kartáček je vybaven výkonným motorem, který dokáže v režimu Clean vyvinout až 31 000 pohybů za minutu. To znamená, že rychle a účinně odstraňuje nečistoty a skvrny. Dostává se i do mezizubních prostor. Dokáže vyčistit linii dásní až 10krát účinněji než běžný zubní kartáček a 3krát účinněji než elektrický zubní kartáček. A nemusíte si hlídat dobu čištění zubů. Chytrý časovač vám každých 30 sekund připomene, že máte změnit oblast, kterou potřebujete vyčistit. Po 2 minutách kartáček automaticky přestane pracovat.

Vyměnitelné bity jsou součástí dodávky

P11 můžete používat nejen vy, ale i vaše rodina. Sada obsahuje 8 vyměnitelných bitů, které můžete sdílet s rodinou nebo si je nechat pro sebe. Nezapomeňte občas vyměnit hroty, abyste zachovali hygienu a zabránili růstu bakterií.

3 režimy na výběr

Vyberte si ze 3 režimů a přizpůsobte si kartáček podle svých potřeb. Režim Clean je ideální pro každodenní použití. Jemný režim se doporučuje pro začátečníky a osoby s citlivými zuby. Masážní režim zajišťuje jemnou masáž dásní a účinné čištění.

Může vás doprovázet téměř všude

Jedete na dovolenou? Nebo jedete na služební cestu? Vezměte si s sebou kartáček na zuby! V balení najdete kompaktní matné pouzdro, které umožňuje pohodlnou a bezpečnou přepravu zařízení. Dovnitř se snadno vejde zubní kartáček a 2 špičky, což znamená, že se hodí i pro páry.

Dlouhá pracovní doba

Rozlučte se s příliš častým dobíjením sonického zubního kartáčku. P11 je vybaven odolnou dobíjecí baterií, která vám na plné nabití vydrží až 30 dní! Nabíjení trvá pouhé 2 hodiny - port USB umožňuje připojení nejen k nabíječce, ale také k powerbance nebo dokonce k notebooku.

Elegantní design

Zubní kartáček je nejen funkční, ale má také úžasný design. Integrovaná rukojeť dokonale padne do ruky a je navržena tak, aby chránila různé části přístroje před znečištěním. P11 vypadá opravdu elegantně - jeho promyšlený design získal ocenění Red Dot 2020.

Zahrnuje

  • Sonický zubní kartáček
  • Náhradní bity x8
  • Přenosné pouzdro
  • Nabíjecí kabel USB
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce FairyWill
Model FW-P11
Barva Bílá
Provozní teplota 0-50°C
Provozní napětí DC 3,7 V
Materiál (štětiny) Nylon
Vstupní napětí DC 5 V
Jmenovitý výkon 0,7-1,8 W
Vodotěsné IPX7
Doba nabíjení Přibližně 2 h
035402
158 ks
6973734200913

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product