• 3% sleva u platby převodem
Irygator FairyWill F30 (Czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FairyWill F30 Irigator (černý)

1 033 Kč (s DPH) 854 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

FairyWill F30 Irigator (černý)

Nyní můžete o svou ústní hygienu pečovat ještě lépe. FairyWill F30 nabízí až 5 režimů a umožňuje důkladné čištění zubů, při kterém odstraníte až 99,99 % nečistot. Obsahuje až 6 vyměnitelných trysek, takže zavlažovač může používat celá rodina. Model F30 je také vodotěsný podle normy IPX7, takže jej můžete používat i ve sprše.

Důkladné čištění

F30 úspěšně odstraňuje zbytky jídla a zubní kámen a zároveň masíruje dásně a zlepšuje krevní oběh. Dokáže nejen důkladně vyčistit zuby, ale také zlepšit jejich stav. Díky použité pulzační technologii se proud vody o tlaku 35-75 PSI dostane do míst, která běžný zubní kartáček nevyčistí.

5 provozních režimů

Zavlažovač nabízí až 5 provozních režimů, které lépe splňují očekávání uživatelů. Voda pulzující frekvencí 1200krát za minutu účinně čistí ústní dutinu. Režim Soft je ideální pro citlivé dásně. Normální je ideální pro každodenní použití. Chcete-li se zbavit zubního kamene, použijte přípravek Potent. Bod bude skvělý v boji proti různým onemocněním dásní. Vyberte si ten správný pro vás!

Objemná nádrž na vodu

Postřikovač je vybaven velkou nádrží na vodu o objemu 300 ml. To stačí k důkladnému vyčištění zubů, aniž byste ji museli doplňovat. V případě potřeby jej můžete snadno vyčistit, abyste zabránili růstu bakterií.

Součástí balení je 6 vyměnitelných trysek

V sadě najdete až 6 zavlažovacích trysek. K čištění zubů ji může používat celá rodina. Součástí balení jsou 3 standardní hroty, parodontální hrot, hrot na jazyk a ortodontický hrot Všechny hroty jsou poměrně dlouhé, takže dosáhnete i na těžko přístupná místa v ústech. Upozornění: pro prevenci růstu bakterií a udržení hygieny doporučujeme vyměnit trysku přibližně každé 3 měsíce.

Dlouhá pracovní doba

Bezdrátové provedení zavlažovače vám dává neuvěřitelnou svobodu a odolná baterie vydrží na jedno nabití 70 dní! Chcete-li obnovit napájení zařízení, jednoduše jej připojte k nabíjení pomocí kabelu USB-C. Asi po 4 hodinách bude opět plně funkční!

Vodotěsné

Zařízení je vodotěsné podle normy IPX7, takže si ho můžete vzít s sebou i do sprchy. Kování můžete umýt pod tekoucí vodou, abyste ho udrželi déle v dobrém stavu.

Lehké a přenosné

Zařízení je ideální na cestyJe velmi lehké a přenosné. Snadno se vejde do batohu nebo dokonce do tašky! Zařízení perfektně padne do ruky a je neuvěřitelně pohodlný při používání.

Včetně:

  • Irigátor
  • Uživatelská příručka
  • Kabel
  • 6 vyměnitelných trysek

Specifikace:

Značka Fairywill
Model F30
Barva Černá
Provozní režimy 5
Vodotěsné IPX7
Jmenovitý výkon 6-7 W
Vstupní napětí 5V
Provozní napětí 3.7V
Teplota 0-50 ℃
035416
25 ks
6973734203303

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product