• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów ENCHEN Mint5 (niebieska)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček ENCHEN Mint5 (modrý)

141 Kč (s DPH) 117 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček ENCHEN Mint5 (modrý)

Sonický zubní kartáček Enchen Mint 5 vám pomůže udržet krásný a zdravý úsměv. Nabízí výběr ze 3 režimů a chytrý časovač pro sledování doby čištění zubů. Mint 5 je také voděodolný podle normy IPX7, takže ho můžete snadno čistit. Na jedno nabití vydrží v provozu až 14 dní a pamatuje si poslední použitý režim. Navíc má cestovní zámek, který zabraňuje náhodnému spuštění během přepravy.


3 provozní režimy

Přizpůsobte výkon mincovníku Mint 5 svým potřebám. Sonický zubní kartáček Enchen nabízí výběr ze 3 režimů, které vyhovují různým potřebám uživatelů. Clean čistí zuby důkladně, zatímco Sensitive je vhodný pro citlivé zuby a začátečníky. Poslední režim (Péče o zdraví dásní) vám pomůže zbavit se skvrn. Kromě toho vás o zvoleném režimu informuje speciální barevný indikátor.


Promyšlený design

Zubní kartáček Mint 5 má pečlivě promyšlený design, díky kterému se snadno a pohodlně používá. Je vodotěsný podle normy IPX7, takže se snadno čistí, a cestovní zámek zabraňuje náhodnému spuštění během přepravy. Kromě toho si kartáček pamatuje, který režim jste naposledy použili, a každých 30 sekund vám připomene, abyste změnili čištěnou oblast.


Až 14 dní na jedno nabití

Zubní kartáček Enchen Mint 5 je vybaven baterií s kapacitou 600 mAh, která vydrží na jedno nabití až 14 dní používání - pokud kartáček používáte dvakrát denně po dobu 2 minut. Navíc se dodává s nabíjecím kabelem USB-C, který umožňuje dobíjet zařízení. Přibližně po 2 hodinách bude výrobek připraven k dalšímu použití.


Zahrnuto

  • Zubní kartáček
  • Tip
  • Nabíjecí kabel USB-C
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce Enchen
Model Mint 5
Barva Modrá
Jmenovitý výkon 1.5 W
Jmenovité napětí 5 V
Doba nabíjení 2 h
Provozní doba přibližně 14 dní
Kapacita baterie 600 mAh
Nabíjecí port USB-C
Vodotěsné IPX7
037237
46 ks
6974728535264

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product