• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek oraz irygatorem FairyWill FW-507+FW-5020E (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček FairyWill FW-507+FW-5020E se sadou koncovek a irigátorem (černý)

984 Kč (s DPH) 813 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček a irigátor FW-507+FW-5020E

Udělejte na všechny dojem oslnivým úsměvem. Sonický zubní kartáček FairyWill FW507 schválený ADA generuje vibrace rychlostí až 40 000 za minutu a nabízí výběr z 5 režimů. Je také vybaven inteligentním dvouminutovým časovačem. Její odolná baterie umožňuje až 30 dní používání na jedno nabití. Součástí balení je navíc irigátor FairyWill 5020E, který má na výběr ze 3 provozních režimů a umožňuje důkladné čištění zubů. Je vybaven 300ml zásobníkem na vodu, který není problém doplnit.


Ještě důkladnější čištění

Díky vysoké frekvenci vibrací vám sonický zubní kartáček FW507 umožní důkladné vyčištění zubů za pouhé 2 minuty! Přístroj je také vybaven inteligentním časovačem, který vám každých 30 sekund s krátkou pauzou připomene, abyste změnili kartáčovanou oblast. Po 2 minutách se zubní kartáček automaticky vypne.

5 režimů na výběr

Přizpůsobte zubní kartáček svým potřebám. Na výběr je 5 režimů. Clean je ideální pro každodenní použití a White vás zbaví i toho nejodolnějšího zubního kamene a skvrn. Masáž umožňuje masáž dásní a leštění předních zubů. K dispozici je také jemný režim Sensitive.

Vodotěsné

Zubní kartáček můžete použít i ve sprše nebo ve vaně. Je vodotěsný podle normy IPX7 - nemusíte se bát náhodného postříkání! Po každém použití jej můžete bezpečně umýt pod tekoucí vodou, čímž prodloužíte jeho životnost a snížíte riziko vzniku bakterií.

Vyměnitelné hroty jsou součástí dodávky

Sada obsahuje 4 náhradní koncovky zubního kartáčku. Můžete je rozdělit mezi členy rodiny nebo si nechat rezervu pro sebe. A nemusíte pamatovat na jejich výměnu! Časem začnou barevné štětiny hrotu blednout, což znamená, že ho musíte vyhodit a nasadit nový.

Dlouhá pracovní doba

Zubní kartáček je vybaven odolnou dobíjecí baterií, která na jedno nabití vydrží až 30 dní. Nabíjení trvá přibližně 4 hodiny. Zařízení podporuje napěťový rozsah 110-240 V, což znamená, že jej můžete snadno připojit nejen k běžné síťové nabíječce, ale také k powerbance nebo notebooku.

Komplexní ústní hygiena

Irigátor účinně odstraňuje až 99,99 % zbytků jídla a zubního kamene a zároveň poskytuje hloubkovou masáž dásní a zlepšuje krevní oběh. To vám umožní nejen důkladně vyčistit zuby, ale také zlepšit jejich stav. Pokročilá pulzační technologie umožňuje proudu vody o tlaku 30 až 100 PSI dosáhnout do oblastí úst, kam běžný zubní kartáček nedosáhne.

3 provozní režimy

Přizpůsobte zavlažovač svým potřebám. Zařízení nabízí 3 režimy čištění. Režim CLEAN je ideální pro každodenní použití. Voda pulzuje 1800krát za minutu, aby účinně vyčistila vaše ústa. Měkký režim je vhodný pro začátečníky a osoby s citlivými zuby. Frekvence 1400krát za minutu umožňuje důkladné a zároveň šetrné čištění. Masážní režim (1400-1800krát za minutu) umožňuje důkladné čištění a zároveň masíruje dásně.

Praktická nádrž na vodu

Zavlažovač je vybaven velkou nádrží na vodu o objemu 300 ml. To stačí k důkladnému vyčištění zubů, aniž byste ji museli doplňovat. V případě potřeby jej můžete snadno vyčistit a zabránit tak růstu bakterií. Díky vylepšené konstrukci navíc nádrž neteče a její naplnění vodou je hračka.

Součástí balení jsou 4 vyměnitelné trysky

Součástí sady jsou až 4 zavlažovací trysky. Všechny hroty jsou poměrně dlouhé a otočné o 360°, aby dosáhly i do těžko přístupných částí úst. Upozornění: pro prevenci růstu bakterií a udržení hygieny doporučujeme vyměnit trysku přibližně každé 3 měsíce.

Dlouhá pracovní doba

Bezdrátové provedení zavlažovače vám dává téměř neomezenou svobodu. Zařízení je vybaveno odolnou lithiovou baterií, která umožňuje provoz až 21 dní na jedno nabití. Chcete-li jej nabít, jednoduše jej připojte k nabíječce, powerbance nebo dokonce k notebooku pomocí přiloženého kabelu USB. Asi po 4 hodinách bude opět plně funkční!

Vodotěsné

Irigátor můžete bez obav používat v koupelně, ve sprše nebo ve vaně. Zařízení je vodotěsné podle normy IPX7 - nebojí se náhodného postříkání! Výrobek je také vybaven dvojitým těsněním, které účinně zabraňuje únikům. V případě potřeby můžete postřikovač také vyčistit, aby byl ještě déle v perfektním stavu.

Lehké a přenosné

FairyWill 5020E je neuvěřitelně lehký a přenosný. Díky ergonomickému designu se pohodlně drží v ruce. Pokud chcete, můžete si ji snadno vzít s sebou na dovolenou - nezabere mnoho místa v tašce ani v kufru. A nebude to příliš velká zátěž.

Zahrnuto

  • Sonický zubní kartáček
  • Vyměnitelné hroty x4
  • Guma
  • Zavlažovací tryska x4
  • Nabíjecí kabel
  • Záruční list
  • Uživatelská příručka

Specifikace zubního kartáčku

Výrobce FairyWill
Model FW507
Barva Černá
Frekvence vibrací Až 40 000 za minutu
Vodotěsné IPX7
Provozní doba Až 30 dní
Doba nabíjení Přibližně 4 h
Rozsah napětí 110-240 V

Specifikace postřikovačů

Výrobce FairyWill
Model 5020E
Barva Černá
Napájení 5 W
Doba nabíjení Přibližně 4 h
Provozní doba Až 21 dní
Kapacita baterie 1400 mAh
Kapacita nádrže na vodu 300 ml
Tlak 30-100 PSI

031742
2110 ks
6973734202535

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product