• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów ENCHEN Aurora T3 (zielona)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček ENCHEN Aurora T3 (zelený)

335 Kč (s DPH) 277 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček ENCHEN Aurora T3 (zelený)

Získejte úsměv, který potěší. Sonický zubní kartáček ENCHEN Aurora T3 vám pomůže pečovat o ústní hygienu a vybělit zuby. Přístroj má vysokou frekvenci vibrací až 42 000 vibrací za minutu. Nabízí až 3 režimy provozu - v každém z nich si můžete vybrat ze 3 úrovní intenzity. Časovač vám pomůže kontrolovat dobu čištění zubů a díky výkonné baterii s kapacitou 2500 mAh vystačí jedno nabití na používání zubního kartáčku až po dobu 90 dní. Za zmínku stojí také vodotěsnost IPX7 a cestovní zámek, který vám umožní přístroj pohodlně přenášet.

Ideální pro každého

Pečujte o zdraví svých zubů s přístrojem ENCHEN. Sonický zubní kartáček nabízí 3 režimy čištění, z nichž každý umožňuje zvolit úroveň intenzity ze 3 možností. Režim čištění je ideální pro každodenní použití. Po jeho zvolení se barva podsvícení změní na růžovou. Další režim, Sensitive, je označen fialovou barvou a je ideální pro ty, kteří mají extrémně citlivé dásně. Posledním režimem je bělení. Je zbarven žlutě a pomůže vám vybělit zuby.

Spolehlivý výkon

Se sonickým zubním kartáčkem ENCHEN si můžete být jisti, že účinně vyčistíte i těžko přístupná místa v ústech. Kartáček Aurora T3 je vybaven výkonným motorem, který poskytuje až 42 000 vibrací za minutu. Odstraňuje až 10krát více plaku než manuální zubní kartáčky. Zvyšte si sebevědomí krásným úsměvem!

Snadné použití

Aurora T3 je vybavena praktickým tlačítkem, které umožňuje snadné zapnutí a vypnutí přístroje, volbu režimu a intenzity. Ale to není všechno! Zubní kartáček si pamatuje naposledy použitý režim. Světelný indikátor vás informuje o jeho používání. Přizpůsobte si svůj přístroj a užívejte si úžasné výsledky!

Chytrý časovač

Pohodlně si vyčistěte zuby, aniž byste museli kontrolovat čas, který uplynul od začátku čištění. Vestavěný inteligentní časovač zubního kartáčku Aurora T3 vám každých 30 sekund připomene, kdy je třeba změnit oblast, kterou si čistíte. Po 2 minutách se automaticky zastaví, takže si můžete být jisti, že věnujete čas udržování ústní hygieny. Vsaďte na pohodlí, funkčnost a efektivitu se zubním kartáčkem ENCHEN!

Působivá pracovní doba

Sonický zubní kartáček ENCHEN je vybaven výkonnou baterií s kapacitou 2500 mAh, takže jedno nabití vystačí na 360 minut používání, což znamená až 90 dní! Pomocí přiložené základny a nabíjecího kabelu můžete baterii dobít přibližně za 12 hodin. Stačí připojit základnu ke kompatibilnímu zařízení, které je vybaveno portem USB. Po připojení zubního kartáčku k nabíjení se aktivuje světelný indikátor.

Pozornost věnovaná detailům

Nemusíte se omezovat a sonický zubní kartáček ENCHEN můžete volně používat ve vaně nebo ve sprše. Přístroj je vodotěsný podle normy IPX7. To znamená, že jej můžete bez obav čistit pod tekoucí vodou. Aurora T3 je navíc vybavena cestovním zámkem, který vám umožní kartáček bez problémů přepravovat. Vezměte si přístroj s sebou na cesty a užívejte si krásný úsměv.

Součástí balení:

  • Kartáček s vyměnitelnou špičkou x1
  • Vyměnitelná špička x1
  • Nabíjecí základna x1
  • Nabíjecí kabel USB/USB-C x1
  • Uživatelská příručka x1

Technické údaje: - Kartáček na kartáček, který je součástí balení, je dodáván s kartáčkem:

Manufacturer: VÝROBCE: ENCHEN
Model: Aurora T3
Vodotěsný IPX7
Vstupní výkon DC 5V / 1A
Frekvence vibrací 42 000 vibrací za minutu
Provozní doba s časovačem 2 minuty
Provozní režimy Čištění, Sensitive, Bělení
Kapacita baterie 2500 mAh
Doba nabíjení 12 hodin
Provozní doba 360 minut (90 dní)
Rozměry 250 x 26 mm
Barva Zelená
040722
34 ks
6974728535448

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product