• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów Seago XFU SG-2102 (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček Seago XFU SG-2102 (šedý)

222 Kč (s DPH) 183 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček SEAGO XFU SG-2102 (šedý)

Pečujte o svůj zdravý úsměv se zubním kartáčkem Seago XFU SG-2102. Sonický zubní kartáček generuje 24 000 vibrací za minutu a na jedno nabití vydrží až 120 dní. Nabízí 2 režimy, takže si můžete výkon přizpůsobit svým potřebám. Speciální časovač usnadňuje kontrolu doby čištění zubů a díky kompaktnímu designu nezabere výrobek mnoho místa. V sadě navíc najdete náhradní špičku a kryt.

Pro zdravé a bílé zuby

Sonický zubní kartáček pracuje rychlostí 24 000 vibrací za minutu a účinně odstraňuje nečistoty. Štětiny Dupont navíc dosáhnou i do těžko přístupných míst, takže si můžete být jisti, že vaše zuby budou důkladně vyčištěny. Zadní část špičky je navíc vybavena výstupky pro čištění jazyka. Užijte si sněhobílý úsměv se zubním kartáčkem Seago XFU SG-2102.

Vestavěný časovač

Při čištění zubů nemusíte kontrolovat čas - XFU SG-2102 to udělá za vás. Sonický zubní kartáček Seago je vybaven inteligentním časovačem, který vám každých 30 sekund připomene, abyste změnili oblast, kterou si čistíte, a po 2 minutách se automaticky vypne.

Kompaktní design

Zubní kartáček si můžete vzít s sebou na cesty. Zubní kartáček Seago XFU SG-2102 má lehký a kompaktní design, takže jeho přeprava a skladování nebudou problém. Můžete jej snadno uložit do kosmetické taštičky. V sadě navíc najdete speciální kryt, který můžete použít při cestování nebo připevnit na zeď/osvětlení jako držák.

Odolný

Sonický zubní kartáček Seago je napájen baterií AAA, což znamená, že vydrží přibližně 120 dní. Je vyroben z materiálů ABS a TPE, zatímco rukojeť je z hliníku. Je také voděodolný podle normy IPX7, takže jej můžete používat bez obav z poškození.

2 provozní režimy

Seago XFU SG-2102 nabízí 2 provozní režimy, takže si jeho výkon můžete přizpůsobit svým potřebám. Režim Clean vám umožní důkladně vyčistit zuby, zatímco režim Massage poskytne vašim dásním jemnou masáž. Stisknutím tlačítka napájení aktivujete příslušný režim.

Přiložené stránky

  • Sonický zubní kartáček
  • Náhradní špička
  • Kryt

Specifikace:

Výrobce: Výrobce: Seago
Model XFU SG-2102
Barva Šedá
Frekvence 24000 otáček za minutu
Materiál ABS, TPE, hliník
Napájení Baterie AAA
Provozní doba Přibližně 120 dní (pokud kartáček používáte 2× denně po dobu 2 min)
Hmotnost 40 g
Rozměry 16 x 16 x 194,5 mm
Vodotěsnost IPX7
034001
14 ks
6938320700192

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product