• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów Seago XFU SG-2011 (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček Seago XFU SG-2011 (černý)

194 Kč (s DPH) 160 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček SEAGO XFU SG-2011 (černý)

Získejte sněhobílý úsměv se zubním kartáčkem Seago XFU SG-2011. Sonický zubní kartáček pracuje při 40000 otáčkách za minutu a nabízí 5 provozních režimů. Je vybaven inteligentním časovačem, který hlídá dobu čištění zubů za vás. Je napájen 2 bateriemi AAA. Součástí sady jsou navíc 3 nástavce.


Důkladné čištění

Sonický zubní kartáček vytváří vibrace o frekvenci 40 000 otáček za minutu, které účinně odstraňují nečistoty. Štětiny Dupont jsou navíc velmi husté a na koncích zaoblené, aby důkladně vyčistily zuby bez poškození skloviny nebo dásní.


5 pracovních režimů

SEAGO XFU SG-2011 nabízí 5 pracovních režimů, které vyhovují různým potřebám uživatelů. Vyberte si režim White pro odstraňování skvrn a režim Clean pro každodenní čištění. Režim Polish zajistí bělejší zuby a režim Massage jemnou masáž dásní. Režim Sensitive je vhodný pro citlivé zuby.


Inteligentní časovač

Sonický zubní kartáček se postará o to, abyste si zuby čistili dostatečně dlouho. Má inteligentní časovač, který vám každých 30 sekund připomene, kdy si čistíte zuby, a po 2 minutách se automaticky vypne.


Propracovaný design

Zubní kartáček se jednoduše a intuitivně používá, takže s ním nebudete mít žádné problémy. Tlačítko napájení usnadňuje zapnutí a vypnutí, zatímco druhé tlačítko umožňuje měnit režimy čištění. Zubní kartáček SEAGO XFU SG-2011 je navíc voděodolný podle normy IPX7. Kromě toho je napájen 2 bateriemi AAA, které zajišťují přibližně 90 dní provozu.


Přiložené stránky

  • sonický zubní kartáček
  • bity x3

Specifikace: Zubní kartáček je vybaven speciálními kartáčky, které jsou součástí balení:

Výrobce: Zubní kartáček Výrobce: Seago
Model SG-2011
Barva Černá
Frekvence 40000 otáček za minutu
Materiál ABS, TPE
Napětí DC 3V
Napájení Baterie AAA x2
Vodotěsnost IPX7
Rozměry 21 x 20,9 x 218 mm
Hmotnost 38 g
034007
43 ks
6938320700123

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product