• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek FairyWill 507 (Biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček FairyWill 507 se sadou špiček (bílý)

401 Kč (s DPH) 331 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček FairyWill FW507

Ohromte všechny svým oslnivým úsměvem. Sonický zubní kartáček FairyWill FW507 schválený ADA generuje až 40 000 vibrací za minutu a nabízí výběr z 5 režimů. Je také vybaven inteligentním 2minutovým časovačem. Jeho odolná baterie umožňuje až 30 dní používání na jedno nabití. Součástí balení jsou také náhradní koncovky.

Fairywill/FW-507-White/2

Ještě důkladnější čištění

Díky vysoké frekvenci vibrací umožňuje sonický zubní kartáček FW507 důkladné vyčištění zubů za pouhé 2 minuty! Přístroj je navíc vybaven inteligentním časovačem, který vám každých 30 sekund krátkou pauzou připomene, že je třeba změnit čištěnou oblast. Po 2 minutách se zubní kartáček automaticky vypne.

Fairywill/FW-507-White/6

Na výběr je 5 režimů

Přizpůsobte si zubní kartáček svým potřebám. Přístroj nabízí 5 režimů, ze kterých si můžete vybrat. Clean je ideální pro každodenní použití a White vás zbaví i toho nejodolnějšího zubního kamene a skvrn. Massage poskytuje masáž dásní a Polish umožňuje leštění předních zubů. K dispozici je také jemný režim Sensitive.

Fairywill/FW-507-White/5

Voděodolný

Zubní kartáček můžete bez obav používat ve sprše nebo ve vaně. Je vodotěsný podle normy IPX7 - nemusíte se obávat náhodného postříkání! Po každém použití jej také můžete bezpečně umýt pod tekoucí vodou, čímž prodloužíte jeho životnost a snížíte riziko růstu bakterií.

Fairywill/FW-507-White/4

Součástí balení jsou vyměnitelné hroty

Součástí sady jsou 4 náhradní hroty zubního kartáčku. Můžete je rozdělit mezi členy rodiny nebo si nechat náhradní pro sebe. A na jejich výměnu nemusíte pamatovat! Časem začnou barevné štětinky špičky blednout, což znamená, že ji musíte vyhodit a nasadit novou.

Fairywill/FW-507-White/1

Dlouhá pracovní doba

Zubní kartáček je vybaven odolnou dobíjecí baterií, která vám na jedno nabití vydrží až 30 dní. Nabíjení trvá přibližně 4 hodiny. Přístroj podporuje napětí v rozmezí 110-240 V, což znamená, že jej můžete snadno připojit nejen k běžné síťové nabíječce, ale také například k powerbance nebo notebooku.

Fairywill/FW-507-White/7

Přiložené stránky

  • Sonický zubní kartáček
  • Vyměnitelné koncovky
Výrobce FairyWill
Model FW507
Barva Bílá
Frekvence vibrací Až 40 000 za minutu
Vodotěsnost IPX7
Provozní doba Až 30 dní
Doba nabíjení Přibližně 4 h
Rozsah napětí 110-240 V
032822
127 ks
6973734202528

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product