• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów z zestawem końcówek Usmile P4 (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček Usmile P4 se sadou špiček (bílý)

1 183 Kč (s DPH) 978 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček Usmile P4 se sadou špiček (bílý)

Hledáte šetrný, ale účinný způsob čištění zubů? Sonický zubní kartáček Usmile P4 splní vaše očekávání. Je navržen s ohledem na citlivé zuby a používá měkké štětiny DuPont schválené FDA. Nabízí 3 režimy čištění a také speciální funkci pro začátečníky. Výkonná baterie zajišťuje až 180 dní používání a vodotěsnost IPX7 zaručuje pohodlí.

1.jpg

Ideální pro začátečníky

Usmile P4 je ideální sonický zubní kartáček pro začátečníky a osoby s citlivými zuby. Pomocí nízké intenzity šetrně čistí zuby a postupně je zvyká na zubní kartáček. Navíc je vybaven vysoce kvalitními štětinami DuPont schválenými FDA, které jsou šetrné, ale zároveň precizně odstraňují zbytky jídla. Zajímá vás, jak často měnit hroty? Nemusíte - štětinky změní barvu z modré na bílou, čímž upozorní, kdy je třeba je vyměnit.

11.jpg

3 pracovní režimy

Sonický zubní kartáček Usmile P4 generuje vibrace rychlostí až 38 000krát za minutu, aby účinně vyčistil vaše zuby i mezizubní prostory. Nabízí 3 provozní režimy - Clean slouží ke každodennímu čištění zubů a odstraňování zbytků jídla. White redukuje skvrny a pomáhá bělit zuby, zatímco Massage prospívá dásním a zabraňuje krvácení. Kromě toho si můžete vybrat ze 3 úrovní intenzity.

2.jpg

Inteligentní řešení

Usmile P4 využívá řadu inovativních řešení, aby bylo čištění zubů co nejpohodlnější. Funkce Quadpacer vám připomene změnu čištěné oblasti, takže máte jistotu, že zbytky jídla a bakterie byly odstraněny z celých úst. Zubní kartáček je také vybaven dvouminutovým časovačem, který zajistí optimální dobu čištění. A to není vše - inteligentní snímač tlaku zajišťuje šetrný provoz a mimo jiné zabraňuje podráždění.

10.jpg

180 dní používání

Zapomeňte na příliš časté nabíjení zubního kartáčku. Usmile P4 je vybaven výkonnou baterií s kapacitou 2500 mAh, která zajistí až 180 dní používání na jedno nabití. K obnovení energie slouží port USB-C a nabíjení trvá 4 až 5 hodin. Po této době bude zařízení opět připraveno k práci a poskytne vám pohodlnou a účinnou ústní hygienu.

3.jpg

Ergonomický a vodotěsný

Díky vodotěsnosti IPX7 můžete zubní kartáček bez obav používat i při koupání. Díky ergonomickému designu a modernímu provedení kartáčku Usmile P4 je čištění zubů kartáčkem Usmile P4 pohodlné a příjemné. Kromě zubního kartáčku najdete v sadě i sadu koncovek.

6.jpg

V sadě

  • Sonický zubní kartáček Usmile P4
  • Profesionální koncovka x1
  • Měkká špička x1
  • Nabíjecí kabel
  • Uživatelská příručka
Výrobce Usmile
Název Usmile P4 sonický zubní kartáček se sadou špiček
Model P4
Frekvence vibrací Až 38 000krát za minutu
Režimy čištění Čistý, bílý, masážní
Úrovně rychlostici 3
Odolnost proti vodě IPX7
Kapacita baterie 2500 mAh
Doba nabíjení 4 - 5 h
Provozní doba 180 dní
Vstup 5V 1A
Materiál ABS
Barva Bílá
034250
20 ks
6970411754837

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product