• 3% sleva u platby převodem
Zestaw końcówek do irygatora SEAGO SG-8001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sada irigátorových hrotů SEAGO SG-8001

26 Kč (s DPH) 21 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sada irigátorových hrotů SEAGO SG-8001

Sada irigátorových hrotů SEAGO SG-8001 je univerzální a komplexní balíček, který poskytuje vynikající péči o ústní dutinu lidem s různými potřebami. Skládá se ze tří různých hrotů - standardního, zubního a ortodontického. Tato praktická sada poskytuje optimální řešení pro každého uživatele bez ohledu na jeho individuální potřeby.

Seago/SG-P002SG--P008/1

3 různé hroty

V sadě najdete 3 různé koncovky. Standardní hrot je ideálním nástrojem pro každodenní ústní hygienu. Přesně usměrňuje proud vody a dosahuje do těžko přístupných míst mezi zuby a podél linie dásní. S jazykovou koncovkou budete udržovat dokonalou ústní hygienu. Jeho tvarovaný tvar vám pomůže udržet svěží dech po celý den. A konečně, ortodontická koncovka je ideální, pokud nosíte rovnátka. Zajišťuje šetrné, ale účinné čištění v okolí rovnátek a drátků vašich rovnátek.

Seago/SG-P002SG--P008/3

Komplexní ústní hygiena

Tato sada irigátorových koncovek SEAGO SG-8001 je kompletním řešením pro každého, kdo si chce udržet zdravou ústní dutinu a pečovat o své zuby a dásně. Při použití v kombinaci s pravidelným čištěním zubů kartáčkem a zubní nití můžete dosáhnout nejlepších výsledků v péči o ústní dutinu.

Seago/SG-P002SG--P008/2
Výrobce: SEAGO
Model SG-P002+SG- P008
Kompatibilita SEAGO SG-8001
045357
96 ks
6938320708709

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product