• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów z aplikacją oraz zestawem końcówek i etui Bitvae S2 (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček Bitvae S2 se sadou nástavců a koncovek a pouzdrem (černý)

747 Kč (s DPH) 617 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček Bitvae S2 se sadou špiček a pouzdrem (černý)

Manuální čištění zubů je minulostí! Objevte sonický zubní kartáček Bitvae a objevte výjimečný pocit svěžesti! Tento zubní kartáček doporučený ADA je vybaven ultrazvukovým motorem a dlouhou dobou provozu. Nabízí 5 režimů čištění zubů a 9 úrovní intenzity, přičemž každá z nich je vybavena inteligentním časovačem, který vás upozorní, kdy je třeba změnit místo čištění zubů. V balení najdete pouzdro na přenášení a vyměnitelné bity. Se speciální aplikací získáte ještě více možností! Podívejte se, které to jsou! Zubní kartáček má životnost až 100 dní a jeho energii můžete obnovit již za 4 hodiny!BITVAE/S2-Blackheadscase/6

Čistěte si zuby efektivněji

Ultrazvukový motor zubního kartáčku Bitvae se vyznačuje nevídanou rychlostí 40 000 vibrací za minutu. To zajišťuje ještě důkladnější odstranění nečistot z úst. Inteligentní časovač v zubním kartáčku vám každých 30 sekund připomene, abyste změnili oblast, kterou si čistíte, takže nevynecháte ani koutek! Pokud si čistíte zuby příliš intenzivně, rozsvítí se červená kontrolka - na podrážděné dásně tak můžete zapomenout!

BITVAE/S2-Blackheadscase/5

Vyberte si svůj oblíbený režim

Sonický zubní kartáček Bitvae nabízí až 5 režimů čištění a 9 úrovní intenzity, takže si jistě najdete ideální konfiguraci pro vás! K dispozici jsou režimy Clean, White, Soft a Smart. Co to znamená? Ať už jsou vaše zuby zdravé a silné, nebo slabé a citlivé, zubní kartáček vám pomůže udržovat ústní hygienu bezpečně a efektivně! Režim Gum Care vám navíc umožní pečovat o citlivé dásně!

BITVAE/S2-Blackheadscase/9

Další možnosti s aplikací

Nyní můžete dělat více! Speciální aplikace iSpruz vám pomůže s profesionální péčí o vaše zuby! Funguje s operačními systémy iOS a Android a umožní vám dozvědět se více o zdraví vaší ústní dutiny. Jak to funguje? Aplikace sleduje vaše návyky, takže dokáže upravit plán čištění zubů tak, aby vyhovoval vašim zvyklostem. V telefonu snadno zjistíte, která místa v ústech potřebují důkladnější čištění! Péče o váš úsměv nebyla nikdy jednodušší! Aplikace vám navíc umožní zkontrolovat nabití baterie. K aplikaci iSpruz můžete připojit několik zubních kartáčků Bitvae!

BITVAE/S2-Blackheadscase/8

Součástí balení je praktické příslušenství

Součástí balení je řada užitečného příslušenství, díky kterému bude vaše péče o ústní dutinu ještě účinnější! Osm nástavců vystačí až na 2 roky čištění zubů. Najdete mezi nimi nástavce pro péči o dásně a čištění jazyka. Součástí sady je také pouzdro pro snadné přenášení.

BITVAE/S2-Blackheadscase/2

Obsah sady

  • Sonický zubní kartáček
  • Náhradní koncovky x8
  • Pouzdro
  • USB kabel
Výrobce Bitvae
Kód výrobce S2 Černá+hlavy+pouzdro
Vstupní napětí adaptéru 100-240 V; 50/60 Hz
Výstupní napětí adaptéru 5 V/1 A
050696
41 ks
6973734200470

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product