• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do zębów z aplikacją oraz zestawem końcówek, etui i uchwytem na szczoteczkę Bitvae S3 (granatowa)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček Bitvae S3 s aplikací a sadou koncovek, pouzdrem a držákem kartáčku (tmavě modrý)

903 Kč (s DPH) 746 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček Bitvae S3 s aplikací a sadou koncovek, pouzdrem a držákem na kartáček (tmavě modrý)

Vyzkoušejte sonický zubní kartáček, který odstraní až 7krát více nečistot z vašich úst ve srovnání s tradičním zubním kartáčkem. Bitvae S3 nabízí 5 různých režimů čištění a 3 úrovně intenzity (s aplikací až 9), takže si jistě najdete svůj oblíbený. Indikátor tlaku vám pomůže vyhnout se poškození dásní. Zubní kartáček má také krytí IPX7 a na jedno nabití vydrží až půl roku používání! Za zmínku stojí, že je doporučován Americkou asociací zubních lékařů. Se speciální aplikací získáte ještě více možností! Podívejte se, které to jsou! V balení najdete 4 vyměnitelné hroty a elegantní pouzdro.

BITVAE/S3-Blue-plus/4

Nejlepší výsledky při odstraňování nečistot

Sonický zubní kartáček S3 je vybaven pokročilým motorem, který generuje až 40 000 vibrací za minutu. Špička se štětinami DuPont se dokonale přizpůsobí tvaru vašich zubů, účinně odstraňuje plak a chrání dásně před poškozením! V porovnání s tradičním zubním kartáčkem S3 mohou být vaše zuby až 7krát čistší než dříve! Nyní si můžete vychutnat pocit dokonalé svěžesti!

BITVAE/S3-Blue-plus/8

Nastavte si režim čištění podle svých potřeb

S3 nabízí až 5 různých režimů, což vám dává možnost vybrat si dokonalé řešení. Pokud se chcete zbavit odolných skvrn od kávy, vína nebo cigaret a rozzářit svůj úsměv, zvolte režim White. Pro každodenní péči je ideální režim Clean. Máte citlivé zuby nebo problémy s dásněmi? Režim Sensitive zajistí jemné čištění úst a uklidňující masáž dásní. K dispozici je také režim Tongue pro pohodlné čištění jazyka. Vyberte si režim, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám!

BITVAE/S3-Blue-plus/9

Inteligentní časovač pro dokonalý úsměv

Bitvae S3 je praktické zařízení, díky kterému bude udržování čistého a zdravého úsměvu snazší než kdykoli předtím. Díky inteligentnímu časovači obdržíte každých 30 sekund jemnou připomínku, kdy je třeba změnit oblast čištění zubů. Po uplynutí celých 2 minut se zubní kartáček automaticky vypne! To je veškerý čas, který potřebujete k dosažení dokonalého pocitu svěžesti!

BITVAE/S3-Blue-plus/2

Rozšiřte své možnosti díky speciální aplikaci!

Nyní můžete dělat více! Speciální aplikace iSpruz vám pomůže s profesionální péčí o vaše zuby! Funguje se systémy iOS a Android a můžete se v ní dozvědět více o zdraví své ústní dutiny. Jak to funguje? Aplikace sleduje vaše návyky, takže dokáže upravit plán čištění zubů tak, aby vyhovoval vašim zvyklostem. V telefonu snadno zjistíte, která místa v ústech se vyplatí čistit důkladněji! Péče o ústní hygienu nebyla nikdy jednodušší! Aplikace vám navíc umožní zkontrolovat úroveň nabití baterie. K aplikaci můžete připojit několik zubních kartáčků Bitvae!

BITVAE/S3-Blue-plus/11

Dlouhá doba provozu pro naprosté pohodlí

Náš výrobek využívá výkonnou lithium-iontovou baterii s kapacitou 2600 mAh, která zajišťuje až 180denní výdrž kartáčku. Díky tomu můžeVezměte si ji s sebou na cesty a nemusíte se starat o časté dobíjení. Zubní kartáček stačí dobít za pouhé 4 hodiny a můžete si užívat dlouhotrvajícího používání!

BITVAE/S3-Blue-plus/7

Další příslušenství

V sadě najdete užitečné příslušenství pro komplexní péči o vaše zuby. 4 vyměnitelné špičky, krytky na špičky, pohodlný držák kartáčku a cestovní pouzdro. V sadě navíc najdete USB kabel, díky kterému je nabíjení ještě pohodlnější. Vezměte si S3 s sebou, kamkoli budete potřebovat, a užijte si pocit výjimečné svěžesti!

BITVAE/S3-Blue-plus/10

Vodotěsný

S3 je jedinečné zařízení s ochranou IPX7. Můžete jej volně používat ve vaně nebo ve sprše bez obav z poškození. Užijte si efektivní výkon a fantastickou odolnost, díky které budou vaše zuby dokonale čisté a dobře ošetřené!

BITVAE/S3-Blue-plus/1

Součástí balení je

  • Sonický zubní kartáček
  • Pouzdro
  • USB kabel
  • Rukojeť
  • Vyměnitelné špičky x 4
  • Kryty špiček x 4
  • Uživatelská příručka
Název produktu: Koncovky pro hroty: Elektrický zubní kartáček Smart S3
Model: S3
Jmenovitý výkon: 2W
Hodnocení vodotěsnosti: IPX7
Typ nabíjení: Typ C stejnosměrného proudu
Baterie: 1: Li-on 18650, 2600 mAh, 3,7 V
Vstupní napětí: 5V 1A
Provozní doba až 180 dní
Doba nabíjení 4h
Rychlost motoru: 40 000 otáček za minutu
Počet režimů: 5
050697
38 ks
6973734200852

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product