• 3% sleva u platby převodem
Sonic toothbrush Remax GH-07 White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček Remax GH-07 White

645 Kč (s DPH) 533 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem a bude doručeno do 1-5 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický zubní kartáček Remax GH-07 White

Pečujte o správnou ústní hygienu se zubním kartáčkem Remax GH-07. Sonický zubní kartáček generuje až 31 000 vibrací za minutu, které účinně odstraňují zbytky jídla a zubní plak. Navíc vám umožní vybrat si ze 4 režimů a je vybaven časovačem, který za vás sleduje dobu čištění zubů. Kromě toho vydrží na jedno nabití pracovat až 30 dní a jeho výkon můžete obnovit pomocí přiložené nabíjecí základny. Součástí sady je také náhradní hrot a cestovní pouzdro.

Remax/GH-07-White/1

Zdravý úsměv

Užívejte si sněhobílý úsměv každý den. Remax GH-07 pracuje při 31 000 vibracích za minutu a důkladně odstraňuje zbytky jídla a zubní plak. Hustá vlákna kartáčku navíc dosáhnou do těžko přístupných míst a zároveň nedráždí dásně.

Remax/GH-07-White/2

4 režimy čištění

Přizpůsobte si zubní kartáček vlastním potřebám. K dispozici jsou 4 režimy, takže si každý může vybrat ten správný pro sebe. Jemný bude dobře fungovat pro citlivé zuby a dásně, zatímco pro leštění zvolte režim Polish. Režim Whiten vám umožní vybělit zuby, zatímco Clean bude vhodný pro každodenní použití.

Remax/GH-07-White/3

Vestavěný časovač

Už nemusíte hlídat čas čištění zubů - Remax GH-07 to udělá za vás. Sonický zubní kartáček je vybaven časovačem, který vám každých 30 sekund připomene změnu čištěné oblasti. Navíc se po 2 minutách automaticky vypne.

Remax/GH-07-White/4

Dlouhá pracovní doba, pohodlné nabíjení

Nebojte se kartáček příliš často nabíjet. Na jedno nabití vydrží Remax GH-07 pracovat přibližně 30 dní (pokud jej používáte dvakrát denně a každé čištění trvá 2 minuty). Na druhou stranu, přiložená nabíjecí základna a USB kabel vám umožní obnovit sílu zubního kartáčku - přibližně po 8 h bude připraven k dalšímu použití.

Remax/GH-07-White/5

Přiložené stránky

  • sonický zubní kartáček
  • tip x2
  • nabíjecí základna
  • nabíjecí kabel USB
  • pouzdro
Výrobce Remax
Model GH-07
Barva Bílá
Kapacita baterie 500 mAh
Jmenovitý výkon 1.2W
Jmenovité napětí 3.7V
Doba nabíjení cca 8 h
Provozní doba Přibližně 30 dní
Rozměry Přibližně 154 × 29 × 29 mm
Hmotnost 87 g
055831
40 ks
6954851255307

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product