• 3% sleva u platby převodem
Sonický zubní kartáček se sadou špiček a cestovním pouzdrem D2 (černý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický zubní kartáček se sadou špiček a cestovním pouzdrem D2 (černý)

357 Kč (s DPH) 295 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Zubní sonický kartáček se sadou hlavic D2 (černý)

Vítězové mohou být zdravější a krutější! Sonický zubní kartáček odstraní ze zubů až 7krát více nečistot než klasický zubní kartáček! Battle D2 nabízí 5 režimů čištění, kdy vám chytrý časovač každých 30 sekund připomene, abyste změnili oblast čištění. Stupeň krytí přístroje je IPX7 a vydrží několik měsíců! Kartu doporučuje i Americká asociace zubních lékařů. Sada obsahuje až 8 vyměnitelných párátek - zásobník, který vydrží až 2 roky!

BITVAE/D2-Black-holder-set/6

Odstraňovač nečistot

Sonická zubní karta D2 je vybavena motorem, který umožňuje generovat vibrace o rychlosti 40 000 pohybů za minutu. Kartáček DuPont je navržen tak, aby co nejpřesněji kopíroval tvar zubů, takže odstraňuje bakteriální plak bez poškození zubů! Pokud používáte tradiční zubní kartáček, s kartáčkem D2 mohou být vaše zuby až 7krát čistší než dříve! Vychutnejte si pocit dokonalé svěžesti!

BITVAE/D2-Black-holder-set/10

Vyberte si režim, který vám vyhovuje

Zubní karta nabízí až 5 režimů čištění, takže si jistě vyberete ten ideální pro vás! Řešení White se postará o odstranění skvrn od kávy, vína nebo cigaret a vybělí vaše víno. Roztok Polish vaše zuby ještě více vyleští. Recept Clean bude ideální pro každodenní použití. Jsou vaše zuby citlivé nebo trpíte bolestmi dásní? Použijte přípravky Soft a Gum Care, které šetrně vyčistí vaše zuby a jemně je promasírují.

BITVAE/D2-Black-holder-set/8

Chytrý časovač - 2 minuty pro zkrácení doby čištění

Bitvae D2 je praktické zařízení, které vám umožní snadno pečovat o čistý a zdravý úsměv. Je vybaven funkcí Smart Timer, která vám každých 30 sekund připomene, že je třeba vyměnit čistou plochu. Po uplynutí celých 2 minut se zubní kartáček automaticky vypne! To je dostatečná doba pro dokonalý světelný efekt!

BITVAE/D2-Black-holder-set/9

Dlouhá provozní doba

Výrobek používá dobíjecí baterii s kapacitou 350 mAh. Zaručuje až 30 dní provozu zubní karty, takže je ideálním společníkem na každou cestu! To však neznamená, že si s sebou nemůžete vzít nabíječku, která je mimořádně malá a praktická a slouží jako praktický stojánek pro D2! Doplňte energii svého zubního kartáčku za pouhé 4 hodiny!

BITVAE/D2-Black-holder-set/2

Nepostradatelné příslušenství

V sadě naleznete užitečné příslušenství, které vám umožní komplexní péči o vaši hygienu. Osm vyměnitelných hlavic vydrží až 2 roky - nemusíte se bát, že byste je zapomněli vyměnit - zhruba po 3 měsících začnou štětiny ztrácet barvu, což signalizuje, že je čas na novou hlavici. Součástí balení je USB kabel a praktický držák, který šetří místo.

BITVAE/D2-Black-holder-set/3

Praktické a pohodlné

D2 je praktické zařízení, které si můžete vzít s sebou, kamkoli potřebujete. Stupeň krytí zubní karty je IPX7, takže můžeteMůžete jej bez obav používat ve vaně nebo ve sprše. Užijte si efektivní výkon a fantastickou odolnost!

BITVAE/D2-Black-holder-set/5

Součástí balení je

  • zubní karta Sonic
  • Sada výměnných hlavic (8 kusů)
  • USB kabel
  • Držák
Vítěz Bitvae
Model BV-D2
Barva Černá
Rezidence Bílý, čistý, jemný, pomalý, pomalý, pomalejší
Materiál karty Kartáčky DuPont
Typ zubní karty Štětiny ve tvaru W
Funkce připomenutí věty Světlo po opotřebení vybledne
Frekvence vibrací 40 000 VPM
Typ nabíjení USB
Kapacita baterie 350 mAh
Vstupní proud DC 5V/0,5 A
Doba nabíjení 4 hodiny
Pohotovostní režim Přibližně 30 dní používání
Chytrý časovač 2 minuty
Povodí IPX7
050694
29 ks
6973734202276

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product