• 3% sleva u platby převodem
Pedálový trenažer Sedco AB206
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7%

Pedálový trenažer Sedco AB206

1 003 Kč (s DPH) 1 079 Kč -7% 829 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 1 003 Kč

check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Pedálový trenažer Sedco
Je posilovací pedálové šlapadlo
vhodné především pro nenáročné uživatele. Cvičení na pedálovém trenažeru/rotopedu zlepšuje cirkulaci krve, lze jej využít jako rehabilitační pomůcku při potřebě rozhýbat svaly po úrazech horních či dolních končetin a je skvělý i pro starší lidi a osoby, které mohou cvičit pouze v sedu. Přístroj se nesmí používat vestoje, ale i tak má různorodé využití - můžete na něm cvičit při sledování televize, mít ho schovaný pod stolem v kanceláři a šlapat na něm můžete i rukama. Posilujete tak nejen paže a nohy, ale i střed těla. Rotoped je díky malé velikosti skladný a snadno se přenáší, takže s ním můžete cvičit téměř kdekoliv.

Maximální stabilitu produktu zajišťuje protiskluzová úprava na spodní straně rotopedu, Vaši stabilitu zase pedály s protiskluzovým drážkováním. Intenzitu cvičení si můžete nastavit podle svých představ - odpor pedálů lze nastavit pomocí otočného kolečka. Snadno čitelný displej ukazuje čas, vzdálenost, množství spálených kalorií a další základní informace. Vše ovládáte jedním tlačítkem, kterým přepínáte jednotlivé informace.

Technický popis:
- výrobce SEDCO

- barva černo/bílá
- velikost 40 x 35 x 31 cm
- nosnost: 100 kg
- váha 4 kg
- šlapadlo není určeno pro použití ve stoje
- LCD displej
- výborná skladovatelnost
 
AB206B
43 ks
8595096692267

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product