• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Sedlo triatlonové REPENTE Magnet / 140 mm / 135 g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sedlo triatlonové REPENTE Magnet / 140 mm / 135 g

Celokarbonové triatlonové sedlo s precizním zpracováním / základna UD Carbon T700 / ližiny UD Carbon T700 / hmotnost 135 g / rozměr 240×140 mm
6 227 Kč (s DPH) 5 146 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Ultralehké sedlo pro triatlon a časovku REPENTE Magnet. Podařilo se nově snížit hmotnost na pouhých 135 gramů, díky zpracování celé struktury v autoklávu, které zajišťuje kompaktnější a jednotnější texturu uhlíkových vláken a zlepšuje mechanické vlastnosti materiálu, jak to nedokáže žádný jiný proces zpracování karbonu. Délka ližin umožňuje upevnění sedla v nadstandartní předo zadní pozici.Polstrování je vyrobeno z vysoce výkonné pěny EVA. Potah je vylepšen o speciální přilnavou fólii, která pomáhá cyklistovi udržet si ideální pozici v sedle.MAGNET je anatomicky a ergonomicky tvarován tak, aby se přizpůsobil také tvaru ženského těla. Široký středový anatomický kanál zaručuje pohodlí zejména v nejaerodynamičtější poloze, kdy šířka sedla poskytuje veškerou potřebnou oporu.Nejlehčí sedlo, stvořené pro "Aero" pozici.• Ultra lehká a pevná konstrukce• 100% UD Carbon Fiber• Anatomický kanál pro odlehčení tlaku• Široká a nadstandartně polstrovaná špička sedla• Tvar sedla: Flat• Potah: Mikrovlákno na vodní bázi• Polstrování: Super lehká pěna EVA• Nosná deska pro polstrování: UD Carbon T700• Ližiny: UD Carbon T700 O 7x9 mm• Rozměry: 240×140 mm• Hmotnost: (± 5 %) 135 g Technologie & PatentyARE (Autoclave Resistance Enhancement) - pokročilé zpracování karbonových vláken „autoklávování“ Základny celokarbonových sedel REPENTE vyrobených z uhlíkových vláken T700, využívají moderní metodu autoklávování, namísto klasického lisování. Tento moderní výrobní proces využívá vysokého tepla a tlaku pro výrazné zvýšení tuhosti a stálosti výsledného karbonového skeletu. Zpracování v autoklávu navíc odstraňuje problém s mikro-mezerami ve vláknech, díky čemuž lze dosáhnout vysoce kvalitního, lehkého a pevného produktu. Technologie ARE nám tak umožňuje zajistit našim sedlům nejvyšší stupeň pevnosti a stálosti.MSR (Multi-Section Carbon Rail) - kombinovaná struktura karbonových ližinLižiny nemají v sedlech REPENTE pouze podpůrnou funkci. Díky dosažení správné kombinace tuhosti a flexibility karbonu v celé délce ližin, lze tuto část sedla využít jako tlumící prvek. Zadní zploštělé konce poskytují tuhost v nejvíce namáhané části sedadla, zatímco přední konce splývající v jednotný konstrukční prvek působí pozitivně na pružnost celku. Tlak vyvíjený na sedlo v různých fázích jízdy, tak přináší vždy optimální reakci.
846460
2 ks
8053830420762
Barva
černá

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product